Sådan deler du medier i Google Fotos ved hjælp af direkte beskeder

29. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Jeg lyver, hvis jeg siger, at Google Fotos ikke er den mest funktionsrige fotogalleri-app på tværs af platforme inklusive iOS. Når det er sagt, mens Google Fotos tilbyder en mere forenklet måde at administrere billeder og videosnaps på, er der en afdeling, hvor den manglede enkelhed – deling. Ja, du har hørt det rigtigt. Indtil nu tvang appen brugerne til at oprette et delt album for at dele billeder – selvom det bestod af et enkelt billede. Det var virkelig ubelejligt; hvis ikke fjollet. Heldigvis er disse dage væk, da du nu kan dele medier i Google Fotos ved hjælp af en direkte besked på din iOS- og Android-enhed. Her er den trinvise opdeling for at komme i gang!

Brug private meddelelser i Google Fotos til at dele medier på iPhone, iPad og Android-enheder

For nylig meddelte søgegiganten, at det ville tilføje en privat messaging-funktion til Google Fotos for at gøre det lidt lettere for brugerne at dele billeder og videoer med venner og kære uden at skulle oprette et delt album. Er direkte beskeder designet til at erstatte andre chat-apps? Nix. Virksomheden har gentaget, at private meddelelser er blevet integreret for at gøre deling af indhold privat og sikkert.

Bemærk: Inden du hopper ind i oversigten, skal du sikre dig, at Google Fotos opdateres på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start Google Fotos på din enhed.

Google Photos

2. Gå nu over til de fotos, du vil dele, og vælg dem. Derefter skal du trykke på ikonet Del .

Tap on Share button

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan løses problemer med sort skærm på Windows 10

Bemærk: Alternativt kan du også trykke på fanen Deling> Start en ny deling> Tilføj en titel og vælg fotos.

3. Indtast derefter navn, telefonnummer eller e-mail-adresse på din ven. Appen foreslår også kontakter, så du nemt kan indtaste dem.

Sharing Photos using direct message on Google Photos

Artiklen fortsætter under annoncen

4 . Derefter kan du indtaste en passende besked og derefter trykke på Send knap.

Share photos using Google Photos Direct messaging

Værsgo! Dine venner modtager alarmer og opfordrer dem til at deltage i chatten. Og når de har accepteret invitationen, er de fuldt ombord.

Nu hvor du har oprettet chattråden, kan du dele flere videoklip og snaps ved hjælp af den. Du skal blot trykke på fanen Deling> Vælg chattråden. Tryk nu på den lille fotoknap> vælg billederne og send dem som normalt. Det fungerer ret godt som en enkeltstående messaging-app.

Artiklen fortsætter under annoncen

Use Private messaging in Google Photos

Del medier ved hjælp af private meddelelser i Google Fotos

Så det er sådan, du deler din personlige fotos og videoklip privat og sikkert via Google Fotos. Integrationen af direkte messaging-funktionen er kommet i baggrunden af kravet om forbedring af sikkerhed og privatliv. Og efter hvad jeg ser, er det et skridt i den rigtige retning. Hvad tager du med denne nye funktion?

/ brugerdefineret css / .tdi_2_efe. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_efe .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_efe.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_efe.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_efe.td-a-rec-img {text-align: center; }}