Sådan bruges Mi Box 4K – få hjælp til opsætning

20. juli 2020 1 Af Mathias

Xiaomi lancerede Mi Box 4K sidste år for omkring 500 kr. og Mi Box 4K er bestemt en solid Android TV-boks til stort set alle der ønsker at gøre deres gamle tv lidt “smartere.”

Det tilbyder næsten alt hvad du måtte ønske, inklusiv support til 4K-opløsning. Så hvis du har købt en helt ny Mi Box 4K, eller du overvejer at købe en, er det her du ser hvordan du opsætter og bruger Mi Box 4K på dit tv.

Sådan konfigureres Mi Box 4K

Det første du skal vide er, at Mi Box 4K kommer med næsten alt hvad du har brug for for at konfigurere den med dit tv, inklusiv et HDMI-kabel. Der er dog ikke inkluderet AAA-batterier til fjernbetjeningen. Så sørg for, at du har købt AAA-batterier på forhånd.

Du kan ikke konfigurere Mi Box 4K uden at tænde for fjernbetjeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Okay, lad os nu se, hvad du skal gøre for at konfigurere det.

 • Tilslut Mi Box 4K til strøm, og tilslut HDMI-kablet til dit tv. Tænd også for dit tv.
 • Du vil nu se et på dit tv, der viser dig, hvordan du parrer din fjernbetjening med Mi-boksen. Du skal trykke og holde Apps-knappen og Start-knappen sammen (som vist nedenfor), indtil du hører et bip.

Sådan bruges Mi Box 4K - få hjælp til opsætning

Det var her jeg stod overfor et problem. Ved at trykke på knapperne blev det ikke gjort noget for mig. Forhåbentlig støder du ikke på dette problem, men hvis du gør det, er der en nem løsning.

 • Prøv at trykke på tænd / sluk-knappen på fjernbetjeningen og se, om det slukker for din Mi Box. Hvis den gør det, fantastisk. Bare tænd for boksen igen, så kan du fortsætte med opsætningen.
 • Hvis det ikke gør det, så sluk Mi Box fra stikkontakten, og tænd den derefter igen. Du skulle gerne være i stand til at parre fjernbetjeningen nu.
Læs også  Sådan fjernstyrer du en Chromebook fra en anden computer

Nu hvor vi har nået dette punkt, så lad os fortsætte med opsætningen. Der er to måder, du kan fortsætte med opsætningen, afhængigt af om du bruger en Android-telefon eller ej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konfigurer Mi Box 4K med en Android-enhed

 • Følg instruktionerne på skærmen for at vælge dit sprog og din region.
 • Derefter vil du se en skærm, der spørger ‘ Sæt dit tv hurtigt op med din Android-telefon? ‘. Vælg ‘Fortsæt’.
 • Start din assistent på din Android-telefon og siger (eller skriv) “ Konfigurer min enhed “. Tryk på ‘ Næste ‘. Din telefon vil nu søge efter enheder.

Sådan bruges Mi Box 4K - få hjælp til opsætning

 • Det tilslutter automatisk din Mi Box 4K. Hvis det viser en liste over enheder, skal du vælge Mi Box fra listen. skal du nu kontrollere, at koden, der vises på din telefon, er den samme som den på dit tv .
 • Vælg et WiFi-netværk , og tryk derefter på ‘Kopier ‘.

Sådan bruges Mi Box 4K - få hjælp til opsætning

 • Vælg den Google-konto, du vil kopiere, og fortsæt processen.
 • Følg bare anvisningerne, så bliver du opsat på kort tid.

Det fantastiske ved opsætning med en Android-telefon er, at den automatisk logger dig ind på din Google-konto på tv’et . Så du behøver ikke at indtaste adgangskoder, og hvad ikke. Hvis din Netflix-konto adgangskode gemmes hos Google, bliver den også automatisk logget på og opsat. Let, ikke?

Konfigurer Mi Box 4K uden en Android-enhed

Sommetider opsætning med Android mislykkes. Det gjorde det flere gange for mig. I sådanne tilfælde, eller i tilfælde, hvor du ikke har en Android-telefon, er det sådan, hvordan du afslutter opsætningen.

Læs også  Sådan tilpasses og bruges Night Shift på Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

 • Vælg ‘Spring over’, når tv’et beder dig om at konfigurere med en Android-enhed. vælg nu dit WiFi-netværk og indtast dit kodeord .
 • Accepter servicevilkårene og give Android TV de krævede tilladelser . Det fører dig derefter gennem de grundlæggende funktioner i Android TV.

Det er stort set det. Da du konfigurerer uden din Android-telefon, skal du imidlertid logge ind på din Google-konto manuelt . Lad os gøre det også.

 • Naviger til meddelelsesikonet, og vælg det . Klik her på indstillingen, der beder dig om at logge på Google.

Sådan bruges Mi Box 4K - få hjælp til opsætning

 • Klik på ‘Log ind‘.

Sådan bruges Mi Box 4K - få hjælp til opsætning

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Vælg ‘ Brug din telefon eller computer ‘. Du kan også vælge fjernbetjening, men det er mere tidskrævende.

Sådan bruges Mi Box 4K - få hjælp til opsætning

 • Besøg webadressen, der vises på tv’et (eller klik her), og indtast koden der vises. Det er det, din Google-konto vil være logget ind på dit tv.

Konfigurer din Mi Box 4K nemt

Nu hvor du ved hvordan du indstiller Mi Box 4K, kan du nyde alle dine foretrukne shows og film fra Netflix, Prime Video, DRTV og mere lige på dit tv.

Der er også en masse seje Android TV-tip og -tricks, du skal prøve.

Hvis du leder efter ting, du kan se, kan du se vores liste over de bedste film, der kan streames under corona-karantænen. Hvis du står over for nogle problemer i opsætningen, er du velkommen til at spørge os om det i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen