Sådan bruges Google Assistant Voice Search i Chrome til Android

24. december 2020 Slået fra Af Mathias

Google fortsætter sin indsats for at erstatte den gamle stemmetypeteknologi med Google Assistant. Efter udrulning af forbedret stemmetypning drevet af Google Assistant til Gboard-brugere på Pixel-telefoner, er softwaregiganten nu begyndt at teste muligheden for at udnytte Google Assistant til stemmesøgninger i sin Chrome-browser til Android.

Brug Google Assistant Voice Search i Chrome til Android

Google er tester i øjeblikket assistentbaseret stemmesøgning på Chrome , og den er ikke tilgængelig som standard i øjeblikket. I denne artikel vil vi se på, hvordan du kan aktivere funktionen lige nu, og hvordan den adskiller sig i forhold til den eksisterende stemmesøgningsmekanisme.

Indholdsfortegnelse +

Aktivér Google Assistent til stemmesøgning i Chrome

1. Åbn Google Chrome på din Android-telefon og besøg chrome: // flags . I det søgefelt, der vises nu, skal du søge efter ‘Omnibox Assistant Voice Search’ . Alternativt kan du indsætte følgende adresse i din Chromes adresselinje. krom: // flag / # omnifelt-assistent-stemmesøgning

Artiklen fortsætter under annoncen

enable assistant for voice search chrome

2. Når du trykker på rullelisten, finder du muligheden for at aktivere Chrome-flag. Her har du mulighed for at vælge enten et gråt eller farverigt ikon til mikrofonen. Vælg den, du bedst kan lide, og genstart browseren.

enable assistant for voice search chrome

Google Assistant Voice Typing vs Old Google Voice Input

Nu hvor du ved, hvordan du aktiverer den nye assistentdrevne stemmesøgningsoplevelse i Chrome, undrer du dig måske over, hvad der nøjagtigt er forskelligt mellem de to implementeringer. Den første visuelle ændring, du vil bemærke, er at at trykke på mikrofonikonet på Chromes startside fører dig til Google Assistant . Sådan ser den nye assistentdrevne stemmesøgning ud:

Læs også  Sådan planlægger du gratis e-mails på Gmail
Artiklen fortsætter under annoncen
New Assistant-powered voice search in Chrome
Ny assistentsdrevet stemmesøgning i Chrome

Til sammenligning , GIF nedenfor viser, hvordan den aktuelle (gamle) implementering ser ud og opfører sig:

Gammel stemmesøgning i Chrome

Når man holder udseendet til side, er en nøglefordel ved at have assistent, at du kan bruge smarte hjemmekontroller lige fra Chrome . Sikker på, det er måske ikke så praktisk som blot at sige hotwordet ‘Hey Google!’, Men at have mulighed for at tænde / slukke for lys eller afspille musik i en smart højttaler i Chrome kan være nyttigt for nogle brugere. Et andet pluspunkt ved at bruge Assistent til stemmesøgning er, at det fungerer bedre, når det kommer til flere sprog.

Prøv Google Assistant Voice Search i Chrome til Android

Selvom funktionen i øjeblikket ligger bag et eksperimentelt flag, kunne vi forvente en overgang til Assistent til stemmesøgninger i Chrome i overskuelig fremtid . Du kan aktivere funktionen med det samme og vænne sig til den, før Google vender kontakten. Så er du nogen, der regelmæssigt bruger Google Assistent til stemmesøgninger? Hvis du er, bør du ikke gå glip af listen over Google Assistent-tricks, som vi har samlet for at hjælpe dig med at bruge Assistent bedre. Old voice search in Chrome

Artiklen fortsætter under annoncen