Hvad er Conversation Boost på AirPods, og hvordan bruger du det?

19. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Sammen med de nye iOS 15- og macOS 12 Monterey-opdateringer på WWDC 2021 annoncerede Apple også et par opdateringer til AirPods for at gøre dem mere anvendelige for brugerne. En af de smarte nye AirPods-funktioner, der blev annonceret på WWDC 2021, hedder Conversation Boost, og den gør det lettere for AirPods-brugere at høre folk, der taler til dem. Hvis du er interesseret i at afprøve det, kan du her se, hvad Conversation Boost er på AirPods, og hvordan du bruger det.

Conversation Boost på AirPods: I denne artikel har vi ikke kun forklaret, hvad den nye Conversation Boost-funktion er, men også detaljeret beskrevet, hvordan du aktiverer den, kompatible enheder og meget mere. Så brug tabellen nedenfor til at bevæge dig mellem de relevante afsnit.

Hvad er Conversation Boost på AirPods?

Så først og fremmest, hvad er Conversation Boost i AirPods? Nu skal du vide, at AirPods Pro understøtter aktiv støjreduktion, og der er en cool gennemsigtighedstilstand, som du kan bruge til at lytte til lyde omkring dig. Hvis du ikke er klar over det, kan du her se, hvordan du skifter mellem ANC- og gennemsigtighedstilstandene i AirPods Pro. Den er også ret god til at kunne tale med andre mennesker, mens du lytter til musik på dine AirPods Pro.

For nogle mennesker, især dem med hørehandicap, kan det dog være svært at tale med andre med AirPods Pro’s gennemsigtighedstilstand. Conversation Boost har til formål at løse det problem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du aktiverer Conversation Boost på AirPods Pro, bruger AirPods deres stråleformende mikrofoner til at fokusere på den person, der taler foran dig, og forstærker deres stemme i dine ører. På den måde kan du høre dem ordentligt, selv når du har dine AirPods Pro på.

Det er ret sejt, og det er helt sikkert en nyttig funktion, som jeg vil gøre meget brug af, når vi er tilbage på kontoret efter afspærringen.

Sådan bruger du Conversation Boost på AirPods

Nu hvor du ved, hvad Conversation Boost gør, skal vi se på, hvordan du aktiverer den på AirPods Pro. Følg blot nedenstående trin:

  • Når dine AirPods Pro er tilsluttet din iPhone, skal du åbne Kontrolcenter. Du kan få adgang til Kontrolcenter ved at stryge nedad fra øverste højre hjørne af skærmen. Her skal du trykke længe på lydstyrkegulatoren for at åbne AirPods Pro-indstillingerne.
  • Du kan aktivere funktionen “Conversation Boost” her med et enkelt tryk og justere reduktionen af omgivende støj med en skyder.

Når du har aktiveret Conversation Boost, vil dine Pro-ørepropper fokusere på den person, der taler foran dig, og du vil kunne høre vedkommende bedre. Ret sejt, ikke?

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvilke AirPods er kompatible med Conversation Boost?

Nu spekulerer du sikkert på, hvilke AirPods der understøtter denne funktion. Hvis du har spørgsmål som “Kan jeg bruge Conversation Boost med AirPods eller AirPods Max?” Det kan du desværre ikke. Apple har kun udrullet denne nye funktion til AirPods Pro.

Det betyder, at AirPods af første generation, AirPods af anden generation og AirPods Max ikke kan bruge Conversation Boost. Det er lidt overraskende, fordi alle AirPods har beam-forming-mikrofoner, men Apple har valgt kun at lade Pro-varianten bruge Conversation Boost-funktionen.

Lyt nemt til andre med Conversation Boost

Som du sikkert kan se nu, er Conversation Boost en nyt nyt nyttig AirPods-funktion, der er tilgængelig for brugere, der opdaterer iPhone til iOS 15. Men Conversation Boost er ikke alt, hvad der er nyt i iOS 15. Der er flere nyttige funktioner, såsom at foretage FaceTime-opkald mellem iPhone og Android, sløre baggrunden i FaceTime-opkald i iOS 15 og meget mere. Så hvad synes du om AirPods Pro’s Conversation Boost-funktion? Vil du bruge den? Lad os vide det i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan lukkes automatisk Safari-faner på iPhone og iPad