De to DYRESTE iPhone-apps i AppStore

21. februar 2021 Slået fra Af Mathias

Det er ikke nødvendigt at gennemgå hele App Store-historien, men kort sagt  revolutionerede Apples digitale butiksfacade den måde, vi bruger mobile enheder på og mere bredt set — interagerer med teknologi.

Selve iPhone var en game-changer, men jeg synes også det er rimeligt at sige at AppStore låste op for Apple’s fulde potentiale.

App Store debuterede med omkring 500 apps, et tal der siden er vokset til millioner.

I dag er App Store i det væsentlige sin egen mini-økonomi med en 2019-undersøgelse, der viser, at App Store som helhed – når du tager højde for både digitale og fysiske varer – er ansvarlig for handel med hundreder af milliarder dollars.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af de større ændringer i App Store gennem årene er, hvordan udviklere tjener penge på det.

I de tidlige App Store-dage købte brugerne en app, og udviklere ville få 70% af købsprisen. I dag er det langt mere almindeligt for udviklere at gøre deres app tilgængelig gratis og generere indtægter via køb i appen. Den såkaldte Freemium model, eller “in-app” køb.

Faktisk har langt de fleste af de mere succesrige apps i App Store – hvor mange af dem er spil – brugt denne strategi i årevis nu.

På baggrund af ovenstående er det kun almindeligt at undre sig over: hvad er egentlig den dyreste app i App Store i dag?

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har amerikanske ScreenRant dykket ned i og peger på iVIP Black, en app der koster den nette sum af $999 eller lige over 6100 kr. i skrivende stund.

Hvad kan iVIP Black? Tjae, det giver VIP-behandling på alle partnersteder. For eksempel vil partnerhoteller give iVIP Black-medlemmer gratis værelsesopgraderinger, plus prioriteret reservation.

Medlemmer modtager VIP-behandling – ekstra specielle oplevelser som gratis opgraderinger, overraskelsesgaver, velkomstpakker, eksklusive priser, prioritetsadgang og andre unikke privilegier – på tværs af iVIP Ltd’s globale udvalg af luksuspartnere og -tjenester.

De inkluderer en on-demand concierge, eksklusive hoteller og restauranter , butlere, teatre, personlige trænere, private jetfly, personlig styling … og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Partnere er håndplukkede. Hver er specielt valgt af os. Medlemskab giver medlemmer en spændende, eksotisk, verdensomspændende luksusopdagelsesmotor.

iVIP Black

Appen giver også reservationsmuligheder for folk, der ønsker at leje private lystbåde og jetfly.

Hvis ikke det var vanvittigt nok, er der faktisk en app der er endnu dyrere end iVIP Black. Døbt “CyberTuner”, er appen der koster $1399 og regner sig selv som “professionel klaverteknikerværktøj inden for software til at stemme instrumentet.”

Udviklet over tre år bemærker appudviklerne, at “dette er et professionelt tuningværktøj til klaverteknikere og er prissat i overensstemmelse hermed.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Som et sidste interessant besyv har Apple, i løbet af de sidste tolv et halvt år, udbetalt mere end 200 milliarder dollars til udviklere.

Læs også  Sådan aktiverer du YouTube's billede-i-billede-tilstand på din iPhone