20 bedste Instagram filmruller tips og tricks

25. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Instagram Reels har sammen med YouTube Shorts udviklet sig til et af de mest populære TikTok-alternativer. Med et bredt udvalg af AR-effekter, sjove klistermærker og et solidt bibliotek af musik til lip-syncing-videoer har Reels næsten alt, hvad der skal til for at blive et varmt valg blandt både skabere og folk, der ønsker at eksperimentere med videoer i kort form. Uanset om du er nybegynder eller på jagt efter hacks til at forbedre dine færdigheder, er dette de 20 bedste Instagram Reels tips og tricks, der kan hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Bedste Instagram Reels tips og tricks til 2021

Som skaber stræber vi efter at være en af de bedste i branchen. At producere meget engagerende videoer, der kan fange øjnene og tvinge tilskuerne til at sende et ton af hjerter, er der, hvor bukkene stopper. Men hvordan skaber du opsigtsvækkende indhold, og hvilke værktøjer er nødvendige for at lave Instagram Reels på professionelt niveau?

Nå, men vi har taget alle aspekter i betragtning og inkluderet tips, der kan hjælpe med at øge din formue på den korte videodelingsplatform. Lad os nu dykke ned og tage et kig på de bedste tips og tricks til Instagram Reels i 2021.

1. Find din niche, og post ofte klip

Du vil ikke være en alfons i alle fag, vel? Selv om der ikke er noget galt med at være en person, der kan være god til flere afdelinger, bør du altid stræbe efter at være mester i ét håndværk. Det er vigtigt, hvis du drømmer om at blive en af de mest elskede Instagram Reels-skabere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad er du god til? Har du dansegenskaber, der kan stjæle showet? Kan du tiltrække seerne med dit udseende og dit lip-sync-håndværk? Har du en passion for at vise din velformede krop og dine muskuløse muskler frem, eller har du modet til at udføre kæbevridende stunts?

Det eneste, jeg prøver at understrege, er, at du skal finde den niche, du ønsker at herske over, og gøre alt for at yde dit bedste. Husk, at når du kun har få sekunder til at imponere, kan intet mindre end en blitzkrieg eller et beundringsværdigt rulle samle hjerter og likes.

2. Præsentation er vigtig

Før du laver en Reel, skal du stille dig selv et par enkle spørgsmål. Hvorfor vil nogen måske have lyst til at se klippet? Og hvad kunne være det rigtige pitch for din reel? Disse par spørgsmål kan hjælpe dig med at forberede dig og holde eventuelle forglemmelser på afstand, som er almindelige, når du går all-in med meget lidt forberedelse.

Når du har besvaret de grundlæggende spørgsmål, skal du lave din præsentation med præcision. Tænk over hvert enkelt træk og den virkning, det vil efterlade. Du kan se et af vores seje ‘Hvordan gik vi fra dette til det’-Instagram Reel lige her. Timingen og præcisionen i dine træk er vigtig for at få brugerne til at tiltrække sig dit indhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. 30/60 sekunder er altid bedre end 15 sekunder

Da Instagram Reels blev lanceret, kunne brugerne kun optage 15 sekunders video. Men da skaberne bad om lidt mere frihed med hensyn til tid, måtte den Facebook-ejede videodelingsplatform fordoble videooptagelsestiden. Og nu har den så hævet videooptagelsestiden yderligere, helt op til 60 sekunder.

Så hvis du stadig sidder fast i 15 sekunders loopet eller ikke ved, hvordan du kan øge længden, kan jeg fortælle dig, at det er ret ligetil at skifte mellem 15, 30 eller 60 sekunder. Tryk på den lille cirkelknap (der som standard viser 15 sekunder) øverst i kameraværktøjerne for at skifte mellem 15, 30 eller 60 sekunder.

4. Skjult værktøj til at justere videolængden

Har du nogensinde ønsket at justere længden af dine Instagram Reels efter optagelse, men ved ikke, hvordan du gør det? Det skete for mig, da jeg begyndte at interessere mig for Reels og ønskede at skabe nogle funky klip. Men lige da jeg var ved at lede efter tredjepartsværktøjer til at finjustere længden af Instagram Reels, opdagede jeg det skjulte værktøj inde i selve Timeren.

For at komme i gang skal du trykke på knappen for videolængde for at skifte mellem 15, 30 eller 60 sekunder. Tryk derefter på Timer knappen. Træk derefter i skyderen for at justere længden af videoen. Desuden kan du også justere nedtællingen, før du går i gang med at optage dit klip.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Få din timing til at passe

I betragtning af hvor central timing er for at perfektionere hver bevægelse eller udtryk, bør du aldrig gå glip af et trick for at komme så tæt på perfektion som muligt. Inden du går i gang, skal du trykke på timerknappen. Derefter skal du trykke på den lille knap ved siden af nedtællingen for at skifte mellem 3s og 10s sekunder. Derefter skal du trykke på Set Timer (Indstil timer).

6. Glem aldrig at justere dine Instagram-hjul

Dette er det Instagram-hjul-trick, som du bør huske for evigt. Reels-funktionen kommer med et indbygget værktøj til justering af video, som du kan bruge til at justere dine klip med lethed. Når du har optaget videoen, skal du trykke på videojusteringsknappen. Det får arbejdet gjort pålideligt og uden at hæmme din produktivitet.

7. Sænk eller fremskynd din video

En af mine yndlingsfunktioner i Instagram Reels er det native værktøj til justering af hastigheden. Uanset om du vil sænke hastigheden på din reel eller sætte farten op for at få den til at virke mere dramatisk, behøver du ikke at kigge andre steder for at finjustere hastigheden på din video.

Læs også  Sådan synkroniseres Google Kalender med Apple Kalender på iPhone og iPad

Før du optager klippet eller efter du har optaget videoen, skal du trykke på hastighedsknappen (1x) og vælge den ønskede indstilling. Mens .3x og .5x giver dig mulighed for at sænke hastigheden på dit klip, giver 1x, 2x, 3x og 4x dig mulighed for at sætte hastigheden op.

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Eksperimentér med effekter og AR-filtre

Instagram Reels kan allerede prale af et væld af iøjnefaldende effekter. Og hvis du tror, at antallet er lige så godt som sidste gang, du slentrede ind i effektsamlingen, kan du ikke tage mere fejl. Videodelingsplatformen bliver ved med at rulle nye effekter ud, så du kan pifte din video op.

Så hver gang du ønsker at starte eller deltage i en Instagram Reels-trend, skal du dykke ned i effektsamlingen (tryk på knappen Effekter) og afprøve et utal af effekter, indtil du er tilfreds.

9. Hold kameraværktøjerne i den foretrukne side

Mens nogle foretrækker at holde tingene i højre side, kan andre godt lide at vælge venstre side. Det giver dem mulighed for at udføre deres arbejde mere bekvemt. Det er formentlig grunden til, at Instagram Reels giver dig mulighed for at vælge, hvilken side af skærmen kameraværktøjslinjen skal være.

Når du optager en reel, skal du trykke på indstillingsknappen øverst til venstre på skærmen og derefter vælge venstre eller højre valgmulighed. Oprettelsesværktøjerne vises som standard i venstre side. Jeg tror, at dette er et vigtigt trick for alle Instagram Reels-skabere.

Artiklen fortsætter under annoncen

10. Klip din musik præcist

At klippe musik eller vælge den ønskede del bør ikke være besværligt, når du har et pænt værktøj, der altid er klar til at udføre opgaven for dig. Du skal blot trykke på musikknappen og derefter søge efter de sange, du vil bruge. Når du har valgt det foretrukne nummer, skal du bruge skyderen til at vælge den ønskede del af nummeret. Så nemt er det!

11. Hold dine billedtekster korte og præcise

Billedtekster, der er korte og præcise, fanger opmærksomheden med det samme, mens de, der dækker hele skærmen, ikke fanger opmærksomheden. Den bedste måde at få en god billedtekst til Instagram Reels på er at lege med ord. Og med det mener jeg at bruge den billedtekst, der kan sende dit budskab højt og tydeligt med et enkelt blik, selvfølgelig uden at ofre stilfaktoren.

12. Brug iøjnefaldende forsider – bedste Instagram Reels Trick

Man siger med rette: “Det første indtryk er det sidste indtryk” Sørg derfor for at designe dit Instagram Reels cover med præcision, så det kan repræsentere din video bedst muligt.

Både App Store og Play Store er fyldt med et væld af højt vurderede fotoredigeringsprogrammer. Men dem, der altid har imponeret mig, er Adobe Lightroom (iOS og Android; gratis med køb i appen), VSCO (iOS og Android; gratis med køb i appen) og Snapseed (iOS og Android). De er funktionsrige og kommer med en bred vifte af fotoredigeringsværktøjer, så du kan designe dit Reels-cover. Så giv dem en chance, og jeg er sikker på, at du snart vil begynde at se forskellen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nemt at ændre Instagram Reels-coveret. Tryk på videoen med tagget “Caption” (på delingsskærmen), og tryk derefter på knappen “Add from Camera Roll”. Derefter skal du vælge det tilpassede cover.

13. Gem automatisk dine Instagram Reels på din enhed

Som et minde, foretrækker jeg at gemme Instagram Reels på min enhed. Når jeg ønsker at gå tilbage i tiden og se nærmere på alle de klip, som jeg har uploadet på videodelingsplatformen, kan jeg udforske samlingen i mit eget tempo. Hvis du også tilhører den samme tankegang, skal du følge nedenstående trin:

  • Tryk på indstillingsikonet øverst til venstre i hjørnet. Derefter skal du trykke på Reels.
  • Herefter skal du slå kontakten til ved siden af Save reels to device.

14. Hold dig i synkronisering med tendenserne, men som trendsætter

Selv om det altid anbefales at hoppe med på den seneste trend for at være på forkant med udviklingen, skal du altid tilføje noget nyt til bordet. Tænk på at tilføje en finurlig latter i blandingen eller et særpræget udtryk med et skævt smil eller det barnlige ansigt, der tvinger tilskuerne til at lægge mærke til det.

Når et musikstykke eller en stilart er på toppen af hitlisten, er der mange, der løber så meget efter det, at det begynder at virke overflødigt. Mens de, der tidligt greb trenden med en ulastelig optræden, løber af sted med hjerterne, får simple efterfølgere næppe megen anerkendelse. Tricket er enten at være den første (eller blandt de første) eller at tilføje noget andet til konceptet for at få det til at virke mere slående.

Artiklen fortsætter under annoncen

15. Brug videoredigeringssoftware fra tredjepart

På trods af at du har en fantastisk læbesynkronisering eller skuespillerkunst, vil din reel ikke få den ønskede påskønnelse, medmindre du har redigeret den smukt. Uden at underminere det væld af effekter og klistermærker, som Reels kommer fyldt med, anbefaler jeg dig at lave dit klip ved hjælp af professionelle videoredigeringsprogrammer.

Tro mig, videoredigering har aldrig været så let at gå til før. Selvfølgelig tager det et stykke tid at mestre alle kneb, men der findes en hel del super praktiske videoredigeringsprogrammer, som kan lade dig pynte dine klip med det samme. Og det også uden at være indviklet i en lang indlæringskurve eller kedelig proces. Hvis du er villig til at komme godt i gang, skal du tjekke vores række af de bedste Instagram Reels-videoeditorer ud.

Læs også  3 måder at kontrollere FaceTime-mobil datanvendelse på iPhone

16. Køb lys til dine Instagram Reels-optagelser

Når du laver actionfyldte videoer, er den ene ting, der kalder, den vanvittige belysning, du vil bruge. Det er trods alt lyset, der inviterer kameraet og handlingen til at gå i gang. Heldigvis er det ikke noget problem at få det bedste lys til Reels, bl.a. takket være de mange højt vurderede LED-lamper, som du kan købe på Amazon for 30-50 dollars.

De fleste LED-lamper fungerer sammen med den tilhørende app på Android og iOS for at lade dig tilpasse farverne efter videoens tema. Så uanset om du ønsker at lysne farverne eller ønsker at gå i levende farver, kan du gøre det hele og meget mere med største lethed.

Artiklen fortsætter under annoncen

17. Tag aldrig til takke med det indfødte musikbibliotek

Musik er kernen i enhver video, især for de klip, der kun har få sekunder til at efterlade et varigt indtryk. Så hvorfor nøjes med de sange, der ikke synes at passe til din video? Indrømmet, Instagram Reels kommer med en skibsladning af numre at vælge imellem, og for det meste behøver du måske ikke kigge ud over dem.

Men hvis du stoler fuldt ud på Instagram Reels’ indbyggede musikbibliotek, er chancerne ret høje for, at du snart vil finde biblioteket utilstrækkeligt til dine out-of-the-box-klip. Og det er så, at du bliver nødt til at se ud over det. Men det skal du ikke bekymre dig om, der findes flere pålidelige websteder, der tilbyder lovlig og gratis musik. Så næste gang du ønsker at bruge noget unikt musik i din video, skal du huske dette Instagram Reels-trick.

18. Giv et personligt præg til lyden

Det er altid bedre at give musikken dit personlige præg, hvilket ikke kun adskiller dit indhold fra mængden, men også fremhæver dit kreative aspekt. Som en person, der har en forkærlighed for at dele videoer med sjov og kærlighed, kan jeg godt lide at finjustere lyden og også tilføje voiceover (ved nogle lejligheder) for at gøre det anderledes.

Adobe Audition, Logic Pro X og Audacity er uden tvivl de bedste lydredigeringsprogrammer, som du kan bruge til at tilpasse din lyd på en effektiv måde. Men hvis du vil gå efter letanvendelige gratis lydredigeringsprogrammer, anbefaler jeg dig at prøve Presonus Studio One og Ardour. Gå over til vores omfattende oversigt over de bedste lydredigeringsprogrammer for at få flere oplysninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

19. Brug lyd fra andre Instagram Reels

Er du nogensinde stødt på et sejt Instagram Reel og har ønsket, at du kunne bruge lyden til dit eget Reel? Det viser sig, at videodelingsplatformen tilbyder en officiel måde at bruge original lyd fra andre Reels på. For at få det gjort skal du åbne den Reel, hvis lyd du vil bruge. Tryk derefter på “Original Audio”-indstillingen øverst i videoen.

På det næste skærmbillede skal du trykke på Use Audio knappen nederst på skærmen. Herefter bliver du ledt til Reels-kameraet, hvor du kan begynde at optage med den originale lyd. Vær opmærksom på, at den originale lyd altid krediteres den oprindelige ophavsmand.

20. Remix Instagram Reels for at skabe spændende klip

For nylig introducerede Instagram en længe ventet funktion kaldet “Remix”, der minder om TikToks Duet. Hvis man går ud fra tendensen, har remixede videoer fået stor opmærksomhed på videodelingsplatformen. Uanset om du ønsker at parodiere eksisterende reels eller ønsker at lave et match med en populær video, kan Remix have en rolle at spille. Så sørg for at indarbejde dette Instagram Reels-trick i dit arsenal for at udvide din eksponering.

Husk på, at Remix-funktionen som standard kun er aktiveret for nye videoer. Så hvis du ønsker at gå helt nye veje, skal du manuelt aktivere den for dine gamle Reels.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at komme i gang med Instagram Reels skal du starte Instagram og derefter åbne en Reels-video. Derefter skal du trykke på menuen med tre prikker og vælge Remix This Reel. Gå nu i gang og optag enten en ny responsvideo eller vælg en fra din kamerarulle. Som sædvanlig har du effekter og indbyggede redigeringsværktøjer til at pynte din reel. Når du er tilfreds med din kreativitet, kan du tilføje en passende billedtekst og dele den.

Hvis du vil aktivere Remix for gamle videoer, skal du trykke på menuen med de tre prikker nederst i højre hjørne og vælge Mulighed for aktivering af Remix. Hvis du vil vide mere om Remix, og hvordan det fungerer, kan du gå over til vores detaljerede vejledning om, hvordan du bruger Instagram Remix Reels-funktionen.

Super praktiske Instagram Reels Tips og tricks til at holde sig på forkant i 2021

Værsgo! Så det er nogle professionelle Instagram Reels tips og tricks, der kan holde dig på forkant. Nu, hvor du har fået et godt greb om kort videooprettelse, kan du få mest muligt ud af disse tips for at udmærke dig i alle de centrale aspekter. Husk, at det er intet andet end et ægte og engagerende stykke indhold, der kan gøre dig til stjerne på Instagram Reels. Så gå efter det ved at forblive fokuseret og forbedre dine færdigheder langsomt, men støt og roligt. Finder du nogle tips og tricks, der mangler i roundup’en? Hvis ja, skal du sørge for at lade mig vide det i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen