Sådan vises meddelelsesmærker i appbiblioteket i iOS 14

30. september 2020 Slået fra Af Mathias

App-biblioteket har forenklet appsadministration. Nu behøver du ikke længere bruge masser af tid på at organisere dine apps i forskellige mapper og endda køre gennem startskærmsider for at finde en bestemt app. Interessant nok kan du downloade apps direkte til App Store for at forhindre, at apps kludrer på startskærmen. Hvis du vil forenkle din oplevelse yderligere, kan du også vise meddelelsesmærker i App-biblioteket i iOS 14.

Vis beskedbadges i appbiblioteket på iPhone

Som standard er meddelelsesbudgetter ikke dukker op i App-biblioteket. Bare hvis du ikke vil gå glip af vigtige alarmer, mens du udforsker biblioteket, skal du sørge for at aktivere denne mulighed. Lad mig gå igennem de hurtige trin!

  1. Start appen Indstillinger på din iPhone

Launch Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Startskærm .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on HOme Screen

3. Til sidst skal du tænde kontakten for Vis i appbiblioteket placeret under Notifikationsmærker .

Turn on the switch for show in App library

Det er alt der er til det!

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremadrettet begynder også alle meddelelsesbadges at vises i App-biblioteket. Selvfølgelig, hvis du nogensinde har ønsket at skjule dem igen, er alt hvad du skal gøre, at gå tilbage til indstillingen Startskærm og derefter slukke for kontakten til sidst.

Tilpas perfekt iOS 14 perfekt til dit hjerte

For nylig har vi dækket flere ret interessante indlæg relateret til iOS 14. Nogle af mine topvalg er muligheden for at tilpasse appikoner og oprette brugerdefinerede hjem skærm widgets. Hvis du endnu ikke skal give iOS 14-startskærmen dit personlige touch, skal du sørge for at tjekke vores sammenfatning af de bedste tredjeparts-startskærm-widgets.

Uanset om du vil have kalenderwidgets, urwidgets eller fotowidgets, har roundup en række widgets, der kan lade dig dække startskærmen på din smartphone. Også, hvis du har feedback eller spørgsmål, skal du sørge for at skyde dem i kommentarerne nedenfor.