Sådan tilpasses hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

29. august 2020 0 Af Mathias

Sammen med den super praktiske Back Tap-funktion er hovedtelefonlydtilpasning en bemærkelsesværdig tilføjelse til tilgængelighed i iOS 14. Det giver dig mulighed for at finjustere hovedtelefonlydoutput med understøttede hovedtelefoner inklusive AirPods Pro og Beats. Uanset om du er en lydfil, der kan lide at få mest muligt ud af dine hovedtelefoner eller bare ønsker at forbedre lydkvaliteten for en bedre lytteoplevelse, vil du gerne tilpasse hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14.

Brug hovedtelefonlyd Tilpasningsfunktion på iPhone og iPad

Især hovedtelefonindkvarteringsfunktionen fungerer ikke kun med musik og film, men også telefonopkald. Som det for det meste er tilfældet med nye iOS-funktioner som automatisk reduktion af højt hovedtelefonlyd, understøtter det i øjeblikket kun Apple-hardware inklusive AirPods Pro, Beats Solo Pro eller Beats Studio (hovedsageligt dem med aktiv støjreduktion).

Inden du går i gang, skal du sikre dig, at din hovedtelefon er sluttet til iPhone / iPad, før du starter lydtilpasningen. Ellers får du en advarsel, der siger “Hovedtelefonen understøttes ikke.”

1. Start Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Tilgængelighed .

Tap on Accessibility

3. Vælg derefter Audio / Visual .

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Audio and Visual

4. Tryk derefter på Hovedtelefonindkvartering .

Select Headphone Accommodations

5. Derefter skal du tænde kontakten lige ved siden af Hovedtelefonindkvartering .

Turn on the switch for Headphone Accommodations

6. Tryk nu på Tilpasset lydopsætning . Hent derefter den anbefalede brugerdefinerede lydprofil ved at følge vejledningen. Når du først har tilpasset hovedtelefonens lyd perfekt, kan du høre standardlyden i forhold til din brugerdefinerede profil og vælge hvilken du vil bruge.

Tap on Custom Audio Setup

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Endelig har du muligheden for at vælge, om du vil have den brugerdefinerede lydprofil til at gælde for telefon, medier eller begge dele. Derudover har du også mulighed for at finjustere lyd til en afbalanceret tone, vokalområde eller lysstyrke. Vær opmærksom på, at optimering til en afbalanceret tone vil give et boost over en række frekvenser.

Afhængigt af dine behov kan du endda vælge at forstærke den bløde lyd. For at gøre det skal du vælge let, moderat eller stærk.

Sådan tilpasses hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

Tilpas hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

Så det er sådan, du kan bruge funktionen til hovedtelefonindkvartering på din iPhone og iPad. Mens jeg virkelig sætter pris på denne helt nye funktion, ville jeg ønske, at den også understøttede tredjeparts øretelefoner / hovedtelefoner. Ellers vil et stort antal iPhone-ejere ikke kunne bruge det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad synes du om denne meget mærkbare funktion? Del dine tanker om det i kommentarerne nedenfor.

Læs også  Sådan tager du et rulle-skærmbillede på Windows 10