Sådan spiller du Fortnite på en Chromebook

26. august 2020 1 Af Mathias

Tidligere var det at spille spil på en Chromebook begrænset til nogle Android- og webspil, men det er fuldstændigt ændret nu. Takket være Nvidias sky-gaming-platform – GeForce Now – kan du nu spille pc-spil på en Chromebook med funktioner på skrivebordet. Det betyder dybest set, at Chromebooks nu kan køre Fortnite og flere andre spil uden problemer. Alt hvad du behøver er en hurtig internetforbindelse, og det handler om det. Så i denne artikel viser vi dig, hvordan du spiller Fortnite på en Chromebook gennem GeForce Now. Lad os gå igennem vejledningen med det i tankerne.

Spil Fortnite på en Chromebook

1. Først og fremmest skal du konfigurere GeForce Now på din Chromebook ved at følge den linkede guide. Du skal bare tilmelde dig en Nvidia-konto. Efter det er det en ret ligetil proces. Husk, at du har brug for en ekstern mus for at spille Fortnite på en Chromebook. Den bedste del er også, at du kan spille Fornite, selv på Chromebooks, der er udstedt af skolen.

Play Fortnite on a Chromebook

2. Når du er logget ind på GeForce Now, skal du åbne Epic Games Store og logge på din eksisterende konto , hvis du allerede spiller Fortnite. I tilfælde af at du er en ny bruger, tilmeld dig en ny konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Play Fortnite on a Chromebook

3. Nu skal du søge efter Fortnite i Epic Games Store eller blot klikke her for at åbne Fortnite-siden . Klik derefter på knappen “Hent”.

Læs også  Sådan installeres iTunes på Chromebook

Play Fortnite on a Chromebook

4. Da Fortnite er et frit spil , behøver du ikke indtaste nogen kortoplysninger. Efter et par sekunder får du besked om, at du har købt Fortnite. Nu kan du lukke Epic Games Store.

Artiklen fortsætter under annoncen

fortnite

5. Gå tilbage til GeForce Now-siden og søg efter Fortnite. Føj det til dit bibliotek, og klik derefter på “Afspil ”.

Sådan spiller du Fortnite på en Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Efter et par sekunder tildeles en rig til dig. Klik nu på knappen “ Fortsæt ” ”.

Play Fortnite on a Chromebook

7. I det første løb vil det bede dig om at indtaste dine Epic Games-legitimationsoplysninger. Log ind her med den samme konto , som du brugte i Epic Games Store til at købe Fortnite. I øvrigt er dette kun en engangsproces.

Sådan spiller du Fortnite på en Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Endelig er du færdig. Nu kører Fortnite med succes på din Chromebook, og du kan spille spillet uden nogen begrænsning. Hvis du har brugt din eksisterende Epic Game-konto, vil alle dine belønninger, skins og ressourcer være tilgængelige .

6 Play Fortnite on a Chromebook

Kør Fortnite på en Chromebook ligesom pc

Så det er sådan du kan installere Fortnite på en Chromebook. Som du kan bemærke, er det med GeForce Now blevet betydeligt lettere for brugerne at spille Fortnite på en Chromebook. Husk, at du ikke kører Android-versionen af Fortnite, men den fulde pc / macOS-version med support til tastatur, mus og controllere. Jeg vil sige, bare gå videre og prøv GeForce Now på din Chromebook. Du vil absolut elske det. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du står over for noget problem, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.

Læs også  Sådan kontrolleres MacBook Pro-batteriets helbred