Sådan sendes beskedeffekter med stemmestyring på iPhone og iPad

24. november 2020 Slået fra Af Mathias

Selvom det måske lyder utroligt for mange, ser jeg på tilgængelighedspakken (til iOS) som intet mindre end en guldmine. Det er fordi hver gang jeg dykker ned i det, kommer jeg på noget virkelig nyttigt. Det være sig Forstørrelsesglas, Farvefiltre eller den super handy back tap-gestus, der lader dig udføre flere handlinger som at starte en app ved at trykke på bagsiden af din iPhone, det har meget at holde dig gætte på. En anden cool tilgængelighedsfunktion, som jeg har på tværs af, er muligheden for at sende beskedeffekter med Voice Control på iPhone og iPad. Sådan kan du gøre det.

Send iMessage-effekter med stemmestyring på iOS

Har du endnu ikke prøvet stemmestyring? Det ville være passende at komme igennem det først for at få en bedre forståelse.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Åbn Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad.
Læs også  Guide: Juster eller deaktiver PS5 DualSense Controller "haptik"

Open Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Tilgængelighed .

Open Settings app on your iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk derefter på Stemmestyring og hit Opsæt stemmestyring.

Enable Voice Control

4. Tryk på Opsæt stemmestyring og tryk derefter på Fortsæt . Tryk derefter på Udført at færdiggøre. (Hvis du bruger den første gang, bliver du bedt om at konfigurere den.)

Set Up Voice Control

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

  • Nu starter en download i baggrunden. Når filen er downloadet på din iOS-enhed, en mikrofon vises i statuslinjen, hvilket bekræfter, at stemmestyringen er i aktion.

Voice Control icon Voice Control icon Afsendelse af beskedeffekter med stemmestyring på iOS

5. Når du har aktiveret Voice Control , sig “Åbn meddelelser” for at starte stock-messaging-appen på din enhed. Sig derefter “ Tryk på Rachit (kontaktens navn)” .

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Sig, “Tryk på iMessage ”og dikter det derefter for at indtaste den besked, du vil sende. Sig derefter “Send langt tryk” .

Using Voice Control to dictate message

7. Derefter bobleeffekter menu vises. Nu er alt hvad du skal gøre for at vælge en bestemt beskedeffekt bare sige “Tryk på Slam (det specifikke navn på meddelelseseffekten ”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Using Voice Control to dictate message

Hvis du vil sende iMessage med en skærmeffekt, skal du sige “Tap skærm”. Sig derefter “stryg til venstre / højre” for at skifte mellem forskellige skærmeffekter. Der er flere skærmeffekter som konfetti, spotlight, hjerte med mere. Når du har valgt en foretrukken effekt, skal du sige “Tap send” .

Use screen effects

Bemærk: For at gøre din opgave en smule nemmere, talestyring også popper “handlingen” op øverst på skærmen. Desuden tilbyder den også forslag til at hjælpe dig med at få tingene gjort ordentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug stemmestyring til at sende iMessage med skærm- og bobleeffekter på i OS

Derefter! Så det er sådan, du kan bruge denne tilgængelighedsfunktion til at sende iMessage med de forskellige skærm- eller bobleeffekter. Tidspunkter, hvor du ikke vil give fingrene smerte for at skrive beskeder og sende det med effekter, bør du få mest muligt ud af det til at kommunikere med dine venner eller kære.

Som jeg sagde ovenfor, er dette bare toppen af isbjerget, da Voice Control kan lade dig udføre en række opgaver let. Hvad mere er, kan du også tilpasse det til en fuldt personlig oplevelse. Så fin det efter dine behov, og lad os vide, hvor nyttigt det er. Use screen effects

Artiklen fortsætter under annoncen