Sådan deaktiveres Xbox Game Bar på Windows 10

24. november 2020 Slået fra Af Mathias

Xbox Game Bar er en fantastisk ny tilføjelse på Windows 10, men det er ikke for alle. Hvis du er en spiller, kan du øjeblikkeligt tage et skærmbillede af høj kvalitet, optage skærm, streame dit gameplay online og meget mere. For nylig tilføjede Microsoft også en task manager til Xbox Game Bar. Men for ikke-spillere betyder det ikke meget. Oven i købet spiser det systemressourcer betydeligt, da Xbox-tjenesterne kører i baggrunden. Så hvis du har en low-end pc og vil deaktivere Xbox Game på Windows 10, skal du følge vores vejledning nedenfor.

Deaktiver Xbox Game Bar på Windows 10

Der er to enkle trin til at deaktivere Xbox Game Bar og Game DVR, som bare kan konfigureres fra siden Indstillinger. Men hvis du helt vil fjerne Xbox Game Bar fra Windows 10, har vi nævnt en avanceret vejledning nedenfor. Afhængigt af hvad du vil, kan du følge vejledningen i overensstemmelse hermed.

1. Tryk på Windows-tasten en gang, og skriv “indstillinger” . Åbn nu “Indstillinger” fra søgeresultatet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disable Xbox Game Bar on Windows 10

2. Åbn derefter “Gaming” og gå til fanen “ Captures” . Deaktiver her skiftet til “Optag i baggrunden, mens jeg spiller et spil”. Dette slukker for videooptagelse, der kører vedvarende i baggrunden, og som et resultat bliver din pc meget hurtigere.

Disable Xbox Game Bar on Windows 10

3. Derefter skal du skifte til “Xbox Game Bar” -fanen og slukke for skiftet til “Enable Xbox Game Bar for ting som pladespil …”. Dette frigør også masser af ressourcer, der gør din pc snappy i ydeevne. Hvis du vil have Xbox Game Bar, skal du blot tænde skiftet.

Læs også  Sådan deaktiveres Autoplay Live-fotos og videoer i Photos-appen på macOS Catalina
Artiklen fortsætter under annoncen

Disable Xbox Game Bar on Windows 10

4. Hvis du vil fjerne Xbox Game permanent fra Windows 10, skal du højreklikke på Start-menuen og vælge “Windows PowerShell (Admin)”. Husk, du skal være på en administratorkonto for at udføre denne handling.

xbox

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Her kopier og indsæt nedenstående kommando og tryk enter. Nu begynder PowerShell at fjerne Xbox Game Bar fra bunden.

 Get-AppxPackage Microsoft.XboxGamingOverlay | Fjern-AppxPackage 

Sådan deaktiveres Xbox Game Bar på Windows 10

6. Hvis du vil have Xbox Game Bar tilbage , kan du blot installere den fra Microsoft Store. Det er det.

Sluk Xbox Game Bar og Game DVR på Windows 10

Så det er sådan, du kan deaktivere og fjerne Xbox Game Bar helt fra Windows 10. Dette er et smukt trick for at fremskynde din pc og du skal bruge det, hvis du ikke spiller spil ofte. Bortset fra det kan du følge vores udtømmende liste over tip og tricks til Windows 10, som vil forbedre din oplevelse på en Windows-pc betydeligt. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.

Artiklen fortsætter under annoncen