Sådan mærkes Bluetooth-enheder på iPhone og iPad

9. februar 2021 Slået fra Af Mathias

iOS 14.4 kan stort set være en mindre opgradering med kun en håndfuld nye funktioner og forbedringer af ydeevnen. Der er dog en pæn funktion, der har fanget alles opmærksomhed, og det er evnen til at mærke Bluetooth-enheder på iPhone og iPad. Bortset fra at gøre det en smule lettere at identificere tilsluttede enheder og forbedre lydmeddelelser, kan den nye funktion også have en rolle at spille i forbedring af hovedtelefonens lydstyringsstyring.

Mærk Bluetooth-enheder iOS 14 på iPhone og iPad

Med iOS 14.4 kan du specificere Bluetooth-tilbehør med de foruddefinerede individuelle labels som bilstereo og hovedtelefoner. For de ukendte, introducerede Apple hovedtelefonens lydniveaudetektering i iOS 13 / iPadOS 13 og watchOS 6. Som en del af høresundheden er det designet til at hjælpe brugerne med at undgå at blive udsat for høje lydniveauer. I iOS 14 kan brugerne også måle lydstyrken på alt, hvad de lytter til i realtid. Teknologigiganten siger, at klassificering af tilsluttede enheder kan forbedre nøjagtigheden af ​​hovedtelefonens lydniveaumålinger. Når det er sagt, lad mig vise dig, hvordan du kan mærke dit Bluetooth-tilbehør efter enhedstype på din iPhone og iPad.

  1. For at komme i gang skal du starte appen Indstillinger på din iPhone.

Open Settings app 2. Tryk nu på Bluetooth . Tap on Bluetooth 3. Tryk derefter på knappen info , der er placeret lige ved siden af ​​den Bluetooth-enhed, du vil mærke. lable bluetooth devices on iPhone 4 4. Tryk derefter på Enhedstype.

lable bluetooth devices on iPhone 3 5. Derefter skal du se flere etiketter som bilstereo, hovedtelefon, høreapparat, højttaler og andet. Til sidst skal du vælge den foretrukne etiket og derefter afslutte indstillingen. lable bluetooth devices on iPhone 5 Det er værd at bemærke, at iOS og iPadOS identificerer AirPods, AirPods Pro og AirPods Max som hovedtelefoner. Derfor får du ikke mulighed for at ændre deres Bluetooth-etiket. Selvfølgelig kan du altid tilpasse dem og endda tilføje et køligt navn som normalt.

Læs også  Sådan skjules / skjules køb af App Store på iPhone, iPad og Mac

Mærk dit Bluetooth-tilbehør efter enhedstype på iPhone og iPad

Så det er sådan, du kan mærke Bluetooth-enheder i iOS 14 eller iPadOS 14. Som beskrevet ovenfor, kan det vise sig at være ret praktisk til ikke kun at identificere tilsluttede enheder og forbedre lydmeddelelser, men også øge nøjagtigheden af ​​hovedtelefonens lydniveaumålinger. iOS 14 har lagt lige stor vægt på sikkerhed / privatliv og tilføjet flere seje funktioner, herunder appbibliotek, hjemmewidgets og appklip. Fortæl mig dine tanker om den seneste iteration af iOS, og hvor godt det fungerer på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen
/ brugerdefineret css / .tdi_2_522. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_522 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_522.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_522.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_522.td-a-rec-img {text-align: center; }}