Sådan løses problemer med iOS 14 batteridræn på iPhone og iPad

30. september 2020 Slået fra Af Mathias

Hilsen den sjove tilpasning af startskærmen kombineret med en overflod af helt nye funktioner, iOS 14 har modtaget fantastiske anmeldelser. Mens de fleste iPhone-brugere har travlt med at tilpasse iPhone eller prøve de seje tilføjelser, er en håndfuld af dem kommet ind i nogle problemer som det uventede batteridræn. Hvis problemet også er sneget ind på din enhed, og du ikke kan finde ud af, hvad der pludselig er gået galt, skal du prøve disse levedygtige tip og tricks til at løse iOS 14-batteridrænningsproblemer på din iPhone og iPad.

Bedste tip og tricks til løsning af problemer med iOS 14 batteridrænning

Batteridrænning er den slags problemer, der har tendens til at dukke op af flere årsager. For eksempel kunne synderen være de sugesugende funktioner, der muligvis er blevet overladt til at køre amuck eller den rodede grænseflade, der kan have bremset enheden, hvilket forårsager både hyppig overophedning og hurtigt strømforbrug.

Desuden kan problemet også skyldes en underlig fejl eller forældede apps. Derfor har vi opstillet flere løsninger for ikke kun at slippe af med problemet, men også forbedre iOS 14 batterilevetid. Med alt det sagt er det tid til at komme i gang med guiden!

  • Administrer smart-sultne funktioner smart
  • Fjern din iPhone og giv den en ny start
  • Opdater software og apps

Administrer magt-sultne funktioner smart

Tro det eller ej, magtfulde funktioner er lige så ansvarlige for de hurtige batteridrænningsproblemer på iPhone. Så før du prøver de radikale løsninger til at løse det uventede batteriforbrug i iOS 14, skal du først tage kontrol over dem og sikre, at de ikke løber tør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver opdatering af baggrundsapp

Jeg forstår det. Baggrundsapp-opdatering er en ret nyttig funktion, der sikrer, at apps kan forblive opdaterede og køre problemfrit. Imidlertid kan ingen benægte det faktum, at det længe har været meget ansvarligt for at spise et stort stykke batteri.

Disable background app refresh

Så hvis din iPhone eller iPad ikke er i stand til at beholde batteriet længe efter opdatering til iOS 14, bør du ikke undlade at dreje det af. Gå over til Indstillinger app -> Generelt -> Baggrunds app opdatering . Vælg derefter indstillingen Fra for at deaktivere den.

Deaktiver placeringstjenester

Placeringstjenester falder i samme kategori som Baggrundsapp-opdatering. Så hvis du ikke styrer denne magt-sugende funktion effektivt, ødelægger den enhedens batterilevetid. Heldigvis tilbyder Apple dig den nødvendige fleksibilitet til at styre det efter ønske. For at gøre det skal du gå til Indstillinger-appen -> Privatliv -> Placeringstjenester. Sluk nu kontakten og tryk på Sluk i menuen for at bekræfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disable Location Services

Husk, at du også kan administrere placeringstjenester pr. App-basis. Bare tryk på en bestemt app, og vælg derefter den foretrukne mulighed efter dine behov.

Sluk automatisk download / installation af iOS-opdateringer

Når automatisk download / installation af iOS-opdateringer er aktiveret, bliver det ret ligetil at holde din enhed opdateret. Selvom denne funktion er designet til at være utrolig hjælpsom, kan den også medføre, at batteriet tømmes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så sørg for at deaktivere det ved at gå til Indstillinger app -> Generelt -> Softwareopdatering -> Automatiske opdateringer. Sluk nu kontakten for Download iOS-opdateringer .

Disable Automatic iOS updates

Deaktiver automatisk download af Apps og appopdateringer

Jeg vil foreslå dig at kontrollere den automatiske download- og opdateringsfunktion yderligere, som de har fik et godt ry for at udløse uventet strømforbrug. For at slå dem fra skal du navigere til appen -> App Store . Sluk nu kontakten for Apps og appopdateringer .

Now disable automatic downloads and updates

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver Auto- Afspil videoer

Mens nogle måske ikke ser på automatisk afspilning af videoer i App Store og Safari som de største syndere for det utrolige strømforbrug på iOS 14-enheden, jeg finder dem lige så ansvarlige.

Hvis du bruger en betydelig mængde tid på at udforske App Store eller surfe på nettet ved hjælp af Safari, afspiller videoer med automatisk afspilning måske spoilsporten og dræber en god mængde strøm. Så undlad at slå dem fra.

Sådan deaktiveres automatisk afspilning af videoer i App Store: Gå til Indstillinger -> App Store -> Videoautoplay . Vælg nu valgmulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Now disable automatic downloads and updates

Sådan deaktiveres automatisk afspilning af videoer i Safari: Gå over til Indstillinger app -> Tilgængelighed -> Bevægelse . Sluk nu kontakten for Auto-Play Video Previews .

Læs også  Sådan tilpasses webstedsmeddelelser i Safari på Mac

Få mest muligt ud af Low Power Mode

Lav strømtilstand kan vise sig at være en velsignelse for din iPhone med at forbedre iOS 14 batterilevetid. Hvad der gør denne funktion så nyttig er muligheden for automatisk at slå baggrundsaktiviteter fra som downloads og mailhentning.

Turn off video autoplay in App Store

Artiklen fortsætter under annoncen

Så undlad aldrig at aktivere det, når du finder dig selv at køre for strømkilde oftere. Gå ind i Indstillinger-appen -> Batteri. Tænd nu kontakten til Low Power Mode .

Bemærk:

  • På netop denne skærm kan du tjekke, hvordan batteriet bruges på din enhed. Se nærmere på de apps, der dræner mere end det forventede batteri. Hvis du finder nogle apps, der dræber batteriet mere, skal du enten opdatere dem eller slette dem.
  • Desuden skal du også tjekke batteriets tilstand på din iPhone for at finde ud af, om enheden stadig kan levere den højeste ydeevne.

Fjern din iPhone og giv den en ny start

Hvis din iPhone endnu ikke er stoppet med at tømme batteriet, det er tid til at fjerne enheden fuldstændigt. Med declutter mener jeg at udslette alle ubrugelige data , forældede apps og de lagringssvinende filer, der er ikke længere nødvendige.

For de ukendte bliver en rodet smartphone ikke kun for træg, men har også tendens til at blive overophedet oftere, hvilket medfører uventet batteridrænning. Derfor anbefales det altid at holde de ubrugelige filer i skak for at forhindre, at lageret bliver tilstoppet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at få et klart billede af, hvordan lageret har været indtages på din enhed, skal du navigere til Indstillinger-app -> Generelt -> iPhone / iPad-lagring . Nu vil iOS præsentere en oversigt over, hvordan lageret er blevet brugt på din enhed.

Desuden kan du rulle ned for at kontrollere den lagring, der er fanget af hver app. Når du har taget et nøje kig på lagerets forbrug på din enhed, skal du begynde at rense enheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de fleste tilfælde er det det stadigt voksende bibliotek med uønskede skærmbilleder, fotos, videoer, musik, film og downloadede filer, der bliver problematiske. Så naviger til hver af dem og slet dem.

Hvis du har installeret masser af startskærmwidgets på din enhed og tilladt dem at køre uden nogen begrænsning, er chancerne ret store, at de måske også dræber batteriet. Så sørg for kun at have et par widgets på startskærmen. For at fjerne en hvilken som helst startskærmwidget er alt, hvad du skal gøre, bare at trykke langt på widgeten og vælge Fjern widget i pop op.

Vil du ikke slette nogle af dine yndlingsapps? Intet problem. Du kan aktivere aflæsningsfunktionen (tjek i skærmbilledet ovenfor) for at slette apps uden at slette deres dokumenter og data.

Force genstart din iPhone

Vær ikke overrasket over at finde dette gamle lille trick, der gør vej ind i guiden som godt. Det har et pålideligt ry for at løse nogle underlige problemer, der har tendens til at løfte hovedet ud af ingenting. Så giv det et skud for at se, hvordan din iPhone reagerer.

Artiklen fortsætter under annoncen

På din iPhone 8 eller nyere (inklusive iPhone X, 11 og SE 2020) og iPad uden startknap: Tryk på lydstyrke op-knappen. Tryk derefter hurtigt på lydstyrken ned. Derefter skal du holde tænd / sluk-knappen nede, indtil Apple-logoet vises.

På iPhone 7 og 7 Plus: Hold volumen ned-knappen og sideknappen nede samtidigt, indtil Apple-logoet vises .

På iPhone 6s eller tidligere eller iPad med startknappen: Hold startknappen og tænd / sluk-knappen nede med det samme indtil du ser Apple-logoet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når din smartphone er genstartet, skal du holde øje med batteriets levetid for at se, om du endelig har taget kontrol over problemet.

Nulstil din iPhone eller iPad

Nulstil din iOS-enhed til fabriksindstillinger, hvis den endnu ikke har ordnet hurtig strømforbrugsproblem. Husk, at nulstilling af enheden til fabriksindstillinger sletter alle eksisterende indstillinger inklusive VPN-indstillinger og Wi-Fi-adgangskoder. Imidlertid holder iOS alle dine medier og data sikre.

Reset Your iPhone or iPad

Gå til Indstillinger app -> Generelt -> Nulstil . Tryk nu på Nulstil alle indstillinger og bekræft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opdater software / nedgradering til iOS 13

Ingen løsninger endnu? Mist ikke dit hjerte, da vi stadig har en ret betroet løsning i form af softwareopdateringen. De nyeste iOS-opdateringer leveres ikke kun med nye funktioner, men også med flere forbedringer under bugten og fejlrettelser.

Så sørg for at opdatere din enhed med hovedet ind i Indstillinger-app -> Generelt -> Softwareopdatering. Glem ikke at opdatere alle apps. Gå til App Store -> Din profil . Rul nu ned og tryk på Opdater alle .

Pålidelige tip og tricks til løsning af iOS 14-batteridrænsproblem

Så det er de bæredygtige løsninger til at løse det hurtige batteridræn på iPhone i iOS 14. Da de er ret pålidelige til at løse uventet strømforbrugsproblem, er jeg sikker på, at de har fungeret for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvilken forresten hjalp dig med at tage kontrol over dette irriterende problem? Var du i stand til at løse problemet bare ved at styre de magtfulde funktioner eller var du nødt til at tage de radikale skridt? Del gerne din feedback med os. Update software

Indhold