Sådan kontrolleres CPU-konfiguration på din Mac

30. september 2020 Slået fra Af Mathias

Når du køber en brugt MacBook Pro, MacBook Air eller en hvilken som helst anden Mac for den sags skyld, skal du sørge for at kontrollere dens CPU-konfiguration. Da hver Mac-model leveres med forskellige CPU-konfigurationer, vil kontrol af processorkonfigurationen sikre, at du ikke svindles ud af dine hårdt tjente penge. Så hvis du er på udkig efter en brugt Mac eller bare ikke har tillid til sælgeren, kan du kontrollere CPU-konfigurationen af Mac for at sikre, at du får det rigtige produkt.

Kontroller CPU-konfiguration på din Mac

Apple har gjort det let at kontrollere CPU-konfigurationen på Mac’er. Da du ikke skal åbne Mac’en for at se dens interne, kan du gøre alt dette ved hjælp af softwaren. Her er trinene:

1. Klik først på Apple-menuen i øverste venstre hjørne, og klik derefter på “Om denne Mac.”

Check CPU Configuration of Mac 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Her i “Oversigtsmenuen” kan du se processorkonfigurationen sammen med andre oplysninger, herunder grafikkort, serienummer, hukommelse og mere.

Check CPU Configuration of Mac 2

3. Hvis du ønsker en detaljeret rapport, skal du klikke på knappen “Systemrapport”.

Check CPU Configuration of Mac 3

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Her får du en detaljeret rapport om CPU’en, der driver Mac. Du kan finde ud af processorens navn, antallet af kerner, L2 og L3 cache og mere.

Check CPU Configuration of Mac 4

Baseret på rapporterne kan du beslutte, om du køber den rigtige Mac eller ej og redde dig selv fra bedrageri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find ud af CPU-konfigurationen på enhver Mac

Så det er sådan, du kan finde processorkonfigurationen på din Mac. Mac skal også kontrollere batteriets cyklus, som du planlægger at købe på den Mac. På denne måde kan du finde et bedre skøn over den pris, du skal betale.

Læs også  Sådan installeres Microsoft Office på en Chromebook

Hvis du finder den rigtige aftale og køber den bærbare computer, skal du ikke glemme at nulstille Mac’en fra fabrikken og foretage en ny installation af macOS for at fjerne den gamle cruft. Det er det for denne artikel. Hvis du har spørgsmål, skal du slippe det i kommentarerne nedenfor, så hjælper vi dig.

Artiklen fortsætter under annoncen