Sådan får du Material You Theme i Google Chrome lige nu!

31. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Google Chrome blev opdaget ved at teste det nye Material You-design for et par måneder siden. Siden da, som Android Police har opdaget, har udviklerne hos Google gjort fremskridt med dynamisk farvetemaer, og Chromes Material You er begyndt at tage form. I denne artikel vil vi se på, hvordan du kan teste Chromes kommende Material You-design forud for den offentlige lancering senere i år.

Få Material You-temaet i Google Chrome

For at få Material You-æstetik i Google Chrome skal du aktivere to Chrome-flag i Canary-bygningen på dit håndsæt. Det siger sig selv, at du skal bruge en Android-telefon med Android 12 for at funktionen fungerer efter hensigten. Når det er sagt, så lad os tage et kig på trinene:

1. Åbn Chrome-flag (chrome://flags) og aktiver de nedenfor nævnte flag, og glem ikke at genstarte browseren, når du har aktiveret dem. Især bør du indstille flaget “Dynamiske farver på Android” som “Aktiveret (fuld)”. chrome://flags/#theme-refactor-android chrome://flags/#dynamic-color-android

2. Hvis du ikke umiddelbart kan se funktionen, skal du fjerne Chrome Canary fra siden Seneste apps og åbne appen manuelt. Du vil nu bemærke, at Chrome’s brugergrænsefladeelementer følger Material You-designsproget. Se nogle eksempler på Chrome, der ændrer brugergrænsefladens farve på baggrund af tapetet nedenfor:

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette diasshow kræver JavaScript.

Selvom Chrome har overtaget Material You i de vigtigste UI-elementer, er det stadig ikke komplet. Et par bemærkelsesværdige udeladelser på dette tidspunkt omfatter kontekstmenuen for indstillinger & langtryk og baggrunden i Chrome-indstillinger. Det skulle dog blive rettet i fremtidige Canary-builds, efterhånden som Chrome bliver klar til at tage Material You-tematisering helt til sig.

Læs også  Sådan tages skærmbilleder på Chromebook

Prøv Material You-temaet i Google Chrome

Du kan forvente, at Chrome understøtter Material You i den stabile kanal lige når Google lancerer Android 12 senere i år. Indtil da kan du tjekke de bedste Android 12-funktioner for at holde dig opdateret. Hvis du er interesseret i den næste Pixel-telefon, kan du tjekke vores dækning af Pixel 6-serien, detaljer om den helt nye Google Tensor-chip og sammenligningen af Pixel 6 vs Pixel 6 Pro. Der er meget at kunne lide der!