Sådan får du adgang til Apple Notes fra låseskærm på iPhone og iPad

5. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

De siger, “Killer ideer rammer, når du forventer dem mindst.” Derfor holder jeg min favoritnotatapp klar til at notere tanker eller kortlægge sindet, så snart noget værd kommer til forgrunden. Heldigvis tilbyder iOS (og selvfølgelig iPadOS) en hurtig måde at få adgang til Apple Notes lige fra låseskærmen på iPhone og iPad. Så i stedet for at låse enheden op og derefter hoppe ind i app’en til notering, er det meget nemmere at hente Kontrolcenter op og derefter komme i gang med enten en ny note eller den sidste. Lyder produktivt? Lad os sætte denne seje funktion i gang med det samme!

Få adgang til Apple Notes fra låseskærm på iOS 13 og iPadOS 13

For at komme i gang skal vi først tilføje Notes-appen til Kontrolcenter. Når det er gjort, kan vi kickstarte en ny note eller få adgang til den forrige baseret på de tilpassede indstillinger. Bare hvis du overvejer, om din enhed understøtter denne funktion eller ej, lad mig fortælle dig, at den fungerer problemfrit, selv på ældre iOS-versioner som iOS 11 og 12. Så du burde ikke have noget problem, mens du prøver det selv på dine ældre enheder.

Tilføj bemærkninger til kontrolcenter

1. Åbn appen Indstillinger på din iOS- eller iPadOS-enhed.

Open Settings app on your iPhone or iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på Kontrolcenter , og vælg derefter Tilpas kontroller .

Tap on Control Center and choose Customize Controls

3. Under Flere kontrolelementer skal du kigge efter Noter og derefter trykke på “+” knap til venstre for den.

Læs også  Sådan importeres sange til musikappen på macOS Catalina: 5 forklarede metoder

Add Notes to Control Center on iOS

Artiklen fortsætter under annoncen

Afslut nu appen Indstillinger. Fremover kan du få adgang til Notes ved hjælp af kontrolcentret på din enhed.

Adgangsnotater på låseskærmen ved hjælp af kontrolcenter

Når du har tilføjet noterne til CC’en, kan du nemt komme i gang med dine noter fra Låse skærm.

  • På iPhone og iPad med Face ID: Stryg nedad fra øverste højre hjørne for at hente Kontrolcenter. Tryk nu på Notes-ikonet for at komme i gang.

Access Notes on Lock Screen on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen
  • På iPhone og iPad med Touch ID: Stryg opad fra bunden af berøringsskærmen for at åbne kontrolcentret, og tryk derefter på noterne ikon for at starte en ny note eller genoptage fra det sted, hvor du slap.

Vælg, om du vil starte en ny note eller genoptage den sidste fra låseskærm

Som standard lader iOS dig starte en ny note. Du kan dog vælge at genoptage din sidste note. Gem dette lille tip til de tidspunkter, hvor du konsekvent vil arbejde på bestemte noter.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Noter.

Open Settings and choose Notes

2. Rul nu ned og tryk på Adgangsnotater fra låseskærm i bunden.

Open Settings and choose Notes

3. Dernæst har du tre muligheder:

  • Fra: Deaktiver adgang til noter fra låseskærmen.
  • Opret altid en ny note: Vælg det for at starte en ny note fra låseskærmen.
  • CV Sidste note: Vælg det for at komme videre med din sidste note.

Choose whether to start a new note or start from the last one

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vælger “Genoptag sidste note” , har du mulighed for at få adgang til den sidste note, der blev oprettet på låseskærmen eller set i Notes-appen. Gå med din foretrukne mulighed efter dine behov.

Derudover er der også en mulighed for at vælge den varighed, hvorefter du vil oprette en ny note. For at tilbyde dine data lidt mere sikkerhed skal du vælge de kortere tider, da de er lidt mere sikre.

Få adgang til dine noter lige fra låseskærmen på din iPhone og iPad

Det er den rigtige måde at komme hurtigt i gang med dine noter. Gange når du har travlt eller er på farten, ville det komme meget praktisk. Apple Notes-appen er forbedret betydeligt i nyere tid. Uanset om det er inkluderingen af en dokumentscanner eller den sømløse deling af mapper, har appen fået flere vigtige funktioner for sent. Fortæl mig dine yndlingsfunktioner, og hvor finder du denne app mod lignende Evernote og OneNote.

/ tilpasset css / .tdi_2_c9f.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_c9f .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_c9f.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_c9f.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_c9f.td-a-rec-img {text-align: center; }}