Sådan aktiveres mørk tilstand på Chromebook

15. december 2020 Slået fra Af Mathias

Chromebook har for nylig fået meget opmærksomhed for tilføjelser af nye funktioner som mørk tilstand, læs senere, udklipsholderhistorik, telefonhub og meget mere. Af alle funktionerne ved jeg, at mange venter spændt på, at en mørk tilstand i hele systemet ankommer til Chrome OS. Ventetiden er forbi. Du kan nu aktivere mørk tilstand på en Chromebook ved at aktivere et simpelt Chrome-flag. Så uden forsinkelse, lad os gå videre og lære at opleve det nye mørke tema på Chromebooks.

Aktivér mørk tilstand på en Chromebook (december 2020)

For at aktivere systemdækket mørk tilstand på en Chromebook skal du aktivere et Chrome-flag. Men før det skal du være på Betakanalen i Chrome OS for at få adgang til det mørke tilstandsflag. I øjeblikket er mørk tilstand ikke ankommet til den stabile kanal i Chrome OS, så du bliver nødt til at springe til en lidt buggy (men brugbar) build. For din information er min Chromebook i øjeblikket på Chrome OS 88.0.4324.22 Betakanal.

Hvis du er på den stabile kanal, kan du skifte til betakanalen ved at gå til Indstillinger -> Om Chrome OS -> Yderligere detaljer -> Skift kanal -> Beta. Åbn nu “Om Chrome OS” -siden igen, og se efter opdateringer. Bare rolig, denne proces sletter ikke nogen af dine filer eller programmer. Når det er sagt, lad os nu gennemgå trinnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn krom: // flag i browseren og søg efter “mørk”. Alternativt kan du åbne chrome: // flags / # dark-light-mode for at få adgang til flag direkte. Klik her på rullemenuen ud for “ Mørk / lys tilstand af system-UI ” og vælg “Enabled”.

Læs også  Løs fejlen "Vi kan ikke logge ind på din konto"-fejl på Windows 10

Enable Dark Mode on a Chromebook

2. Klik derefter på knappen “ Genstart ” i nederste højre hjørne.

Enable Dark Mode on a Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Åbn nu panelet Hurtige indstillinger , så finder du et nyt felt “Mørkt tema”. Klik på den for at aktivere mørk tilstand i hele systemet på en Chromebook. Det er det.

Enable Dark Mode on a Chromebook

4. For at flytte til lystilstand skal du blot slukke for “Mørkt tema” -flisen under panelet Hurtige indstillinger, så er du færdig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan aktiveres mørk tilstand på Chromebook

  • Min erfaring med mørk tilstand på en Chromebook

Første af alt, Chrome OS havde allerede en slags mørk tilstand berøring til dets brugergrænseflade. App-skuffen og menuen til hurtigindstillinger var mørke i design, så det at gøre mørk tilstand ikke gør noget ved disse elementer. Men at tænde for lystilstand bringer en ny levende brugergrænseflade , som jeg godt kan lide. Det ligner meget Windows 10s lyst tema. Når det er sagt, er den nuværende implementering af mørk tilstand på Chrome OS halvbagt og ødelægger mange ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

For eksempel bevarer tekster den mørke farve selv i mørk tilstand gør det sværere at læse, mens du leder efter apps i skuffen. Proceslinjen ændrer ikke automatisk dets tema. Du skal åbne app-skuffen en gang for at anvende de nye ændringer. I lystilstand bliver menuen hurtigindstillinger usynlig på grund af et lignende farvesæt til proceslinjen og hurtigindstillingsmenuen. Den mørke tilstand anvendes stadig ikke på siden Indstillinger eller appen Filer, i det mindste på Beta-build.

Læs også  Guide: Hvordan bruger jeg sang som ringetone på iPhone uden iTunes eller PC

Enable Dark Mode on a Chromebook

Samlet set er det et halvhjertet forsøg ved at bringe mørk tilstand på Chromebooks. Jeg er ret skuffet over denne udgivelse, da funktionen kom til syne på den kanariske kanal to måneder tilbage i oktober. Imidlertid har implementeringen ikke gennemgået en væsentlig forbedring. Nogle gange løser en genstart ting, men det er en dårlig oplevelse lige nu.

Oplev hele systemet mørk og lys på en Chromebook

Så det er sådan, du kan aktivere både mørk og lys tilstand på en Chromebook. Så meget som vi elsker mørk tilstand, fandt jeg den nye lystilstand ganske smuk på min Chromebook. Når det er sagt, er implementeringen af mørk tilstand i bedste fald flaky. I hvert fald var det mine tanker. Men hvad synes du? Fortæl os din oplevelse i kommentarfeltet nedenfor. Og for at lære mere om sådanne Chrome OS-tip og tricks, gå gennem vores linkede artikel. Sådan aktiveres mørk tilstand på Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen