Apple tilbyder gratis AirPods til studerende, der køber en kvalificeret Mac eller iPad

Apple tilbyder gratis AirPods til studerende, der køber en kvalificeret Mac eller iPad

17. juni 2020 0 Af Mathias
 • Som en del af Apples “Back to School” -fremme tilbyder virksomheden studerende et gratis par AirPods, hvis de køber en ny Mac eller iPad.
 • Studerende kan også opgradere til AirPods Pro eller AirPods med en trådløs opladningssag.
 • ) Studerende, der er berettigede til gratis AirPods, vil også modtage et fuldt gratis Apple TV , en tre-måneders prøveversion af Apple Music efterfulgt af en månedlig studerendes abonnementsrate på $ 4,99.

  • Selvom det endnu skal ses, hvordan coronavirus påvirker det kommende skoleår – har nogle colleges overvejet klasser, der kun er online efterårssemesteret – en ting, der ikke vil ændre sig meget, er Apples altid lokkende Back to School-forfremmelse. Apple kører typisk sin store Back to School-forfremmelse i juli, men med at hele verden er blevet vendt på hovedet i de seneste måneder, er det måske ikke overraskende at se Apple lancere det et par uger tidligt.

   Hvad Apple tilbyder, tilbyder virksomheden gratis AirPods til studerende, der køber en Mac eller iPad med uddannelsespriser. Det er en solid aftale, da AirPods koster $ 159 og nogle gange kan være svært at finde. Apple bemærker også, at støtteberettigede studerende vil være i stand til at opgradere til AirPods Pro, hvis de vælger det. Studerende skulle selvfølgelig opdele forskellen, som ville få dem til at betale $ 90 for Apples top på linjen AirPods.

   De enheder, der understøtter promoveringen, inkluderer iPad Pro, iPad Air, forskellige MacBook-modeller og iMac. Bemærk, at aftalen ikke inkluderer den nyligt frigivne Mac Pro, som er en smule nysgerrig, i betragtning af hvor dyr maskinen er.

   Ud over det gratis AirPods, ved at købe en kvalificerende Mac eller iPad får du også 20% rabat på AppleCare , et helt år med originaler på Apple TV , og en gratis tre måneders prøveversion af Apple Music efterfulgt af en $ 4,99 månedlig sats efter prøveperioden løber ud.

   Den fulde liste over hardware, der er berettiget til de gratis AirPods og de andre freebies, er vist nedenfor:

   • iPad Pro fra $ 749
   • iPad Air fra $ 479
   • MacBook Air fra $ 899
   • MacBook Pro 13-tommer fra $ 1199
   • MacBook Pro 16-tommer fra $ 2199
   • iMac fra $ 1049
   • iMac Pro fra $ 4599

   Apple tilbyder også gratis gravering til iPad-købere.

   Handlen er kun for studerende i USA, og nogle af de små bogstaver lyder som følger:

   • Kvalificerede købere kan modtage Promoveringsbesparelser, når de køber en kvalificeret Mac eller en kvalificeret iPad med AirPods på en kvalificerende placering. Kun et salgsfremmende produkt pr. Kvalificeret Mac eller kvalificeret iPad pr. Kvalificeret køber. Tilbud afhængig af tilgængelighed. Mens forsyningen varer. Underlagt betingelser og vilkår her.
   • Apple-uddannelsespriser. Tilgængelig for nuværende og nyligt accepterede universitetsstuderende og deres forældre samt fakultet, personale og hjemmeskolelærere på alle klassetrin. Mængdegrænser gælder. Besøg salgs- og refusionspolitik for at få de fulde vilkår og betingelser.

   Alt sammen fortalt, dette er uden tvivl den bedste Back to School-kampagne, vi ‘ set fra Apple i ganske lang tid. Der er ikke noget at vide, hvornår promoveringen slutter, men tidligere kampagner er afsluttet omkring midten af ​​september. Alligevel, med AirPods sommetider mangelvare, vil interesserede studerende ønske at hoppe på denne aftale så hurtigt som muligt.

Læs også  Verdens første 5G-bærbar computer rammer butikker denne uge