Sådan vises eller skjules installerede apps på Apple Watch

3. februar 2021 Slået fra Af Mathias

På grund af fortrolighed fortrinsvis foretrækker jeg at skjule nogle personlige apps som økonomi og vanesporere på Apple Watch (og selvfølgelig på iPhone). Selvom den stærke adgangskode altid er der for at beskytte apps mod uautoriseret adgang, vil jeg til tider tilføje et ekstra lag af skjold, så de kan forblive ude af syne. Sammenlignet med iOS tilbyder watchOS en bedre måde at vise / skjule installerede apps på Apple Watch. Hvis du endnu ikke har prøvet dette smarte trick, så lad mig guide dig igennem:

Sådan viser eller skjuler du installerede apps på Apple Watch

Evnen til at skjule Apple Watch-apps er lidt under omslag. Som du måske allerede har gættet, findes den i den ledsagende app, der hedder “Watch” til iPhone. Watch-appen viser den omfattende liste over alle de apps, du har installeret på smartwatchet. Derfor bliver det ret ligetil at lægge dem bag et skjold. Og hvis du tilfældigvis bringer dem tilbage, skal du bare tænde skiften. Ja, det er så simpelt som det nogensinde kan blive!

  1. Åbn Watch-appen på din parrede iPhone.

Open Watch app on iPhone 2. Sørg nu for, at fanen My Watch i nederste venstre hjørne af skærmen er valgt. Tap on My Watch tab 3. Rul derefter ned til Installeret på Apple Watch sektionen (placeret i bunden). Som nævnt ovenfor skal du se listen over alle de apps, du har installeret på Apple Watch. Tryk nu på den, du vil skjule. Choose the app you want to hide on Apple Watch 4. Endelig slukker skifteren lige ved siden af ​​appen, og du er færdig. Ændringen finder sted med det samme. Jeg mener Apple Watch fjerner appen med det samme fra startskærmen. Og når du tænder kontakten, vises den på startskærmen uden forsinkelse.

Show or hide apps on Apple Watch

Læs også  Sådan sikkerhedskopieres iPhone med Windows-pc

Vis / skjul Apple Watch-apps med lethed

Så det er sådan, dette lille smarte trick fungerer, så du kan vise eller skjule apps på din watchOS-enhed. Uanset om du har at gøre med et uartigt barn, et ret jaloux søskende eller bare vil have et ekstra forsvar for en app som dating eller økonomi, kan dette tip komme meget nyttigt. Har du fundet dette hack nyttigt? Del din feedback med os. Desuden kan du også kigge på nogle af de lige så interessante guider som tip til at forbedre Apple Watch-batteriet, de bedste apps til at indstille brugerdefinerede Apple Watch-ansigter og en omfattende samling af de bedste Apple Watch-ansigter, bare hvis du er villig til at udforske mere.

Artiklen fortsætter under annoncen
/ brugerdefineret css / .tdi_2_67a.td- a-rec {text-align: center; } .tdi_2_67a .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_67a.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_67a.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_67a.td-a-rec-img {text-align: center; }}