Sådan laver du dine egne emojis: 5 Emoji Maker-apps til brug

13. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Emojis er muligvis den bedste måde at formidle følelser på i beskeder, og det er nok derfor, de er så populære i disse dage. Uanset hvor mange emojis der bliver tilføjet af Unicode, vil der altid være mangel på emojis. Jeg mener, for nylig godkendte Unicode-konsortiet Emoji 13.0, som indeholder i alt 117 nye emojis, herunder nye smiley-ansigter, flere kønsneutrale emojis, emojis for mad, dyr og flag og meget mere. Men, de er ikke nok. Og selv om der er nok emojis, vil de aldrig have det personlige præg af en emoji, som du selv har lavet. Så hvis du altid har ønsket at lave din egen emoji, er her 5 emoji maker-apps til at lave dine egne emojis.

Lav din egen emoji i 2020

Her har vi forklaret fem forskellige emoji maker-apps, som du kan bruge til at lave dine emojis. Sørg også for at lære emoji-betydningerne for gamle emojis, så du ikke fejlrepræsenterer dem i din skabelsesproces.

Opret din egen emoji ved hjælp af Bitmoji

Bitmoji er en af de mest populære emoji-skabelsesapps i verden, især fordi den er tæt integreret i Snapchat og tilbyder et bredt udvalg af brugerdefinerede klistermærker. Bitmojis har for nylig fundet vej ind i tredjepartsapps som Tinder i løbet af det seneste år, og det ser ud til at være helt oppe i tiden blandt teenagere. De meget tilpassede avatarer, der oprettes via Bitmoji-appen, er tæt på dit virkelige udseende og er en sjov og interaktiv måde at konversere på.

  • Processen med at skabe Bitmoji er ret nem og ligetil. Mens Bitmoji tidligere krævede, at du skulle oprette en avatar fra bunden, kan du nu blot klikke på et billede, og appen vil præsentere dig for et utal af klistermærker.
  • Du kan justere din avatar, hvis du synes, at den ikke er, som du forestillede dig, direkte ved at vælge ting som frisure, øjenbrynsform, farve og andre detaljer.
  • Bitmoji vil derefter bede dig om at vælge en kropstype til din avatar, efterfulgt af et valg blandt en række forskellige outfits. Du kan trykke på “krydset” øverst til højre, når du har valgt din avatar.

Bitmoji fortsætter derefter med at oprette en række forskellige emojis til dig, baseret på den avatar, du har oprettet. Disse kan deles på sociale medier eller i beskedapps på din smartphone. Du skal blot åbne Bitmoji-appen, vælge mærkaten og dele den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install: (Gratis, Android & iOS)

Lav din egen emoji ved hjælp af ZMoji

Hvis det du ønsker er at skabe samt nemt dele den tegneserieagtige avatar med dine venner, så giv ZMoji en chance. Denne app minder mig om de gamle dage med Bitmoji, hvor du ikke havde nogen AI, der hjalp dig fra starten. Du var nødt til at springe ud i det og skabe en avatar til dig selv fra bunden, og det virker som om ZMoji har legemliggjort det samme. Du kan justere alt fra øjenbryn, næse og frisure til ansigtstype, ansigtshår og tøj.

Læs også  Sådan aktiveres LED-flash til alarmer i iOS 13 på din iPhone

Når du har oprettet ZMoji-stickers til dig selv, vil appen bede dig om at aktivere ZMoji-tastaturet for hurtigt at kunne sende stiliserede emojis eller animerede stickers (markeret med et GIF-tag) til alle. Nå, jeg er ikke rigtig en stor fan af tastaturer fra tredjeparter, men du kan ikke leve uden ZMoji-tastaturet, hvis du er til animerede emojis. Det har et bredt udvalg af klistermærker, og du løber nok ikke snart tør for muligheder.

Den største ulempe ved ZMoji må dog være de utallige reklamer, som denne app serverer, hvor træg den til tider er, og de heftige abonnementsgebyrer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install: (7 dages gratis prøveperiode med Pro-abonnement fra 9,99 $/uge, iOS)

Bemærk: Android-versionen af appen er blevet fjernet fra Play Store. Hvis du vil prøve den, kan du downloade den fra APKPure.

Andre apps til at lave dine egne emojis

  • Emojily

Stickers er måske en udbredt trend lige nu, men emojis er evigt tilbagevendende. Og hvis du har ledt efter en måde at udvide ud over det sædvanlige sæt af emojis, der er tilgængelige på din telefon, kan Emojily være den perfekte app for dig. Den tilbyder en masse kontrol over hvert enkelt aspekt af emoji-skabelsesprocessen.

  • Når du starter appen, har du mulighed for at oprette en ny eller tilfældig emoji. Jeg er vild med de kreationer, der spyttes ud af sidstnævnte, men vi skal vælge førstnævnte mulighed.
  • Når du vælger “Ny”, får du vist grundskabelonen for din emoji, som du kan tilføje elementer som øjne, bryn, hænder eller mere for at skabe noget som dette:
  • Når du har færdiggjort emoji-designet, kan du trykke på knappen Gem til venstre for at downloade din kreation til fotobiblioteket. Du kan også trykke på deleknappen til højre for at sende den direkte til nogen.

Bemærk: Du skal købe de låste elementer for at få mere kontrol over designet. Det vil gøre processen endnu sjovere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Appen er blevet fjernet fra Android Play Store. Men fortvivl ikke, for der findes en anden fantastisk app, der fungerer nøjagtig på samme måde. Den hedder Emoji Maker (gratis), og du kan downloade den, hvis du bruger en Android-enhed.

Læs også  Sådan skjuler du fotos på din iPhone og iPad

Install: (Gratis med køb i appen fra 0,99 $, iOS)

  • Gboard Minis

Hvis du ikke ønsker at downloade yderligere apps, og du bruger Gboard på din Android- eller iOS-enhed, kan du nu lave brugerdefinerede Bitmoji-lignende klistermærker, såkaldte Minis, fra tastaturappen. Den bruger både maskinlæring og kunstnerisk kunnen til at genskabe dit ansigt i klistermærkeform blot ved at klikke på et selfie, og det kan tilpasses ret godt.

Når du har oprettet dine Minis, bliver de tilgængelige i afsnittet “klistermærker” i tastaturet, og du kan sende dem til venner, som du ville gøre med enhver anden klistermærkepakke – i enhver messenger-app, du bruger. Der er ca. 100 klistermærkestilarter, der findes i 2 forskellige pakker, herunder Sweet Minis og Bold Minis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install: (Gratis, Android & iOS)

  • Bobble Keyboard

Bobble Keyboard er en anden populær app, der ofte sammenlignes med Bitmoji, men den er meget forskellig fra Bitmoji, i den forstand, at den bruger dit selfie til at skabe en avatar, men i stedet for at skabe en fuldgyldig avatar ud fra det, bruger Bobble blot en tegneserieversion af dit selfie i en række forskellige klistermærker, GIF’er og endda historier. Det er en virkelig sjov app at bruge, især hvis du vil irritere dine venner med uhyggelige klistermærker.

Bobble Keyboard gør det, som navnet antyder, enklere for dig at dele klistermærker ved hjælp af deres dedikerede tastatur. Men hvis du ikke ønsker at bruge tastaturet hver gang du vil sende et klistermærke, kan du også tilføje disse til WhatsApp’s klistermærke-sektion.

Installer: (Gratis med reklamer, Android & iOS)

Artiklen fortsætter under annoncen

Opret brugerdefinerede emojis med Emoji Maker Apps

At lave dine egne emojis lyder måske som en svær opgave, men disse apps gør det helt sikkert nemt for dig at designe brugerdefinerede emojis. Populære apps som Bitmoji eller Bobble kan hjælpe med at skabe klistermærker eller avatarer, mens apps som Emojily kan bruges til at skabe nogle virkelig veldefinerede emojis med lethed. Så har du nogensinde haft lyst til at lave din egen emoji? Hvis du har gjort det, hvilken app brugte du så? Hvis du kender andre gode emoji-maker-apps, som du synes fortjener en plads på denne liste, så fortæl os om dem i kommentarfeltet nedenfor.