Sådan ændres WhatsApp-baggrund til individuelle chats på iPhone og Android

10. december 2020 Slået fra Af Mathias

Som en, der elsker tilpasning til en personlig messaging-oplevelse, havde manglende evne til at ændre WhatsApp-baggrund til individuelle chats på iPhone og Android altid skuffet mig uden ende. Selvom den Facebook-ejede messaging-app har tilbudt en ligetil måde at indstille et tapet til chats på, havde det ikke været alt for ivrig efter at give mulighed for at uddybe specifikke chats – af de mest kendte grunde til det. Heldigvis er den lange ventetid forbi, da den seneste opdatering har tilføjet muligheden for at indstille brugerdefineret WhatsApp-tapet til individuelle chats på iOS og Android. Lad mig vise dig hvordan.

Indstil brugerdefineret WhatsApp-baggrund til individuelle chats på iPhone og Android

Interessant nok tilbyder WhatsApp flere måder at tilpasse personlige chats på. For eksempel kan du vælge at indstille et lyst udseende tapet for at komme overens med dine glødende baggrunde, vælge mørke baggrunde, der kan matche den mørke tilstand i hele systemet, vælge solide farver til et levende udseende og føle eller gå med fantastiske billeder for en mere personlig oplevelse.

Inden du går i gang med de hurtige trin, skal du sørge for, at din enhed har den nyeste version af WhatsApp. Hvis du endnu ikke har opdateret appen, skal du gå over til App Store / Google Play Store og derefter opdatere den som normalt.

 1. Start WhatsApp på din enhed.

Launch WhatsApp on your iPhone or Android

2. Vælg nu kontakten , hvor du vil indstille et brugerdefineret tapet.

Open individual chat

3. Tryk derefter på kontaktens navn øverst i midten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on the contact's name

4. Tryk derefter på Baggrund og lyd .

Wallpaper and Sound

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Klik derefter på Vælg et nyt tapet .

Wallpaper and Sound

6. Nu har du fire muligheder :

WhatsApp Individual chat wallpaper

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Lys: Det giver dig mulighed for at vælge fra en fantastisk samling af flotte baggrunde.
 • Mørk: Det giver dig mulighed for at vælge fra en fantastisk samling af baggrunde, der kan passe godt sammen med mørk tilstand.
 • Set dark wallpaper for specific WhatsApp chat

  • Ensfarver: Som navnet selv antyder, giver det dig mulighed for at vælge blandt en håndfuld baggrunde med solide farver.

  WhatsApp solid colors wallpapers

  • Fotos: Vælg det for at indstille et foto som baggrund af din individuelle WhatsApp-chat.

  Set Photo as WhatsApp wallpaper

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Vælg den foretrukne mulighed for at indstille et flot tapet til din personlige chat. Du kan trykke på et bestemt tapet og derefter stryge til venstre / højre for at se flere baggrunde. Når du har fundet den rigtige, skal du trykke på Indstil for at afslutte.

  Set Photo as WhatsApp wallpaper

  Da processen er den samme uanset hvilken tapettype du vælger, du kan ændre baggrunden for individuel WhatsApp-chat uden problemer.

  Skift WhatsApp-baggrund til individuelle chats på iOS og Android

  Så det er sådan, du kan indstille WhatsApp-baggrund til specifikke chats på din iOS- og Android-enhed. Nu hvor du ved, hvordan denne helt nye funktion fungerer, skal du få mest ud af det for at give din personlige chat et brugerdefineret udseende.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Selvom der er en række bemærkelsesværdige rivaler, forbliver WhatsApp langt den mest elskede messaging-app på tværs af platforme. Mine foretrukne nye funktioner i denne app inkluderer forsvindende meddelelser, smart lageradministration og pålidelig fingeraftrykslås. Hvilken er din foretrukne WhatsApp-funktion, og hvad synes du om denne seneste opdatering?