Zoom tilbyder gratis krypterede videoopkald fra ende til ende

Zoom tilbyder gratis krypterede videoopkald fra ende til ende

19. juni 2020 0 Af Mathias
  • Alle zoom-videoopkaldsmøder vil blive beskyttet af ende-til-ende-kryptering, der starter i juli, inklusive chats mellem brugere på gratis konti.
  • Virksomheden havde tidligere meddelt, at kun betalte kunder ville få ende-til-ende-kryptering.
  • Gratis brugere, der vil bruge funktionen, bliver nødt til at acceptere identitetsverifikation, f.eks. Bekræftelse af et telefonnummer via en sms.

Videochat-app Zoom er en af ​​de store vindere af den nye coronavirus-sundhed krise. Den brugervenlige tværplatform-videoopkaldsapplikation har oplevet en stigning i brugertal i løbet af de sidste par måneder, da flere mennesker begyndte at arbejde eller studere hjemmefra. Men Zoom var nødt til at beskæftige sig med flere større sikkerheds- og privatlivsproblemer og lovede, at rettelser ville blive anvendt i fremtidige udgivelser.

På samme tid omdirigerede Google sin videochat-service til Google Meet og tilføjede nye funktioner. Facebook lancerede også sit eget Zoom-alternativ kaldet Messenger Rooms.

For et par uger siden meddelte Zoom, at betalende kunder vil have adgang til at afslutte -til slutningen krypterede videoopkald. I mellemtiden ville gratis zoom-brugere ikke få den samme sikkerhedsopgradering, som ville gøre det umuligt for nogen at snyde sig ind på deres opkald. Et sted undervejs skiftede Zoom et hjerte og annoncerede, at alle vil få den samme ende-til-ende-kryptering, selv folk, der ikke betaler for en premium Zoom-konto.

Artiklen forsætter under annoncen

Zoom erhvervet Keybase for et par uger siden for at styrke sin videochat-krypteringssikkerhed og afsløret at betalende kunder snart vil have alle deres videoopkald beskyttet af forbedret kryptering. Spol frem til midten af ​​juni, og Zoom har nu bekræftet, at frie brugere også vil kunne drage fordel af den samme funktion.

Læs også  Den uudgivne iPhone 12 mini-stjerne i en praktisk video

Zoom sagde i en opdatering til sine krypteringsplaner, at det er “glad for at dele, at vi har identificeret en sti fremad, der afbalancerer alle brugers legitime ret til privatlivets fred og brugernes sikkerhed på vores platform. Dette vil give os mulighed for at tilbyde E2EE som en avanceret tilføjelsesfunktion for alle vores brugere over hele kloden – gratis og betalt – samtidig med at vi kan bevare muligheden for at forhindre og bekæmpe misbrug på vores platform. ”

Artiklen forsætter under annoncen

Tidligere sagde Zoom-administrerende direktør Eric Yuan, at Zoom ikke overvåger mødeindhold og ikke deler oplysninger med retshåndhævelse “undtagen under omstændigheder som misbrug af børnsex.”

For at tilbyde ende-til-ende-kryptering til alle brugere, kræver Zoom brugere at give en form for bekræftelse. “Gratis / grundlæggende brugere, der søger adgang til [end-to-end encryption], vil deltage i en engangsproces, der beder brugeren om yderligere oplysninger, f.eks. Bekræftelse af et telefonnummer via en sms,” sagde Zoom. ”Mange førende virksomheder udfører lignende trin ved oprettelse af konti for at reducere masseoprettelsen af ​​misbrugte konti. Vi er overbeviste om, at vi ved at implementere risikobaseret godkendelse i kombination med vores nuværende mix af værktøjer – inklusive vores Rapportér en brugerfunktion – kan fortsætte med at forhindre og bekæmpe misbrug. ”

Zoom stod for nylig over for ny kritik for sine bånd til Kina. Virksomheden bekræftede, at det fjernede konti, der tilhørte amerikanske-baserede aktivister på Kinas anmodning. Zoom sagde på det tidspunkt, at det ikke ville respektere fremtidige anmodninger fra Kina. Virksomhedens beslutning om at bringe ende-til-ende-kryptering til alle zoom-brugere ser ud til at indikere, at Zoom er alvorligt med brugernes sikkerhed og privatliv. Det er uklart, om de to begivenheder hænger sammen.

Læs også  Apple udskyder iPhone-fotoscanning af CSAM-detektion midt i kontroverser
Artiklen forsætter under annoncen

Zoom-til-ende-kryptering vil være tilgængelig i juli, sagde Zoom og afslørede, at funktionen vil være valgfri, og brugere vil være i stand til at tænde og slukke den per møde. Traditionelle telefoner, der deltager i en konference, får ikke det samme beskyttelsesniveau, så kryptering fra ende til ende vil blive deaktiveret i disse tilfælde.

FaceTime og WhatsApp bruger begge allerede ende-til-ende-kryptering, hvis privatlivets fred er en prioritet for dig. Førstnævnte kræver en iPhone, iPad eller Mac, og sidstnævnte har en otte brugerhætte, så der er begrænsninger.