Xbox Series X unboxing-video lækker online en måned før lanceringen

Xbox Series X unboxing-video lækker online en måned før lanceringen

14. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Den første Xbox Series X-unboxing-video dukkede op online en måned før udgivelsesdatoen.
  • Unboxing-videoen viser detailemballagen til Xbox Series X samt alt, hvad der kommer i kassen, inklusive den nydesignede Xbox trådløse controller.
  • Xbox Series X og Xbox Series S lanceres i USA den 10. november.

Om bare en måned begynder de første forsendelser af Xbox Series X og Xbox Series S-konsoller at ankomme til butikshylder og verandaer, når den næste generation af konsolspil begynder. Hvis du var heldig nok til at få din reservation i sidste måned under katastrofen, der var forudbestillingskampagnen, skulle du modtage din Xbox Series X eller Series S den 10. november. Men takket være en ny lækage behøver du ikke vente så længe på at se, hvad der er inde i kassen.

Mandag begyndte en video af en Xbox Series X unboxing at lave runderne. Nogle publikationer og influencers har allerede modtaget den nye konsol, men videoen ser ud til at være den første, der viser, at en Xbox Series X fjernes fra sin detailboks. Det er uklart, hvordan personen i videoen var i stand til at få fat i konsollen så tidligt.

Artiklen forsætter under annoncen
BEDSTE PRIME DAGS-TILBUD :

  • Xbox Series X unboxing-video lækker online en måned før lanceringen Helt ny Ring Video Doorbell, Satin Nickel (2020 re… 69.99
  • Xbox Series X unboxing-video lækker online en måned før lanceringen Powecom KN95 Ansigtsmaske, der kan genbruges, engangsmasker … $ 26,06
  • Xbox Series X unboxing-video lækker online en måned før lanceringen Apple AirPods Pro 219,00
  • Xbox Series X unboxing-video lækker online en måned før lanceringen Echo Dot (3. generation) – Smart højttaler med Alexa – Ch … 18.99

👉 Prime Day-tilbud 2020: En komplet liste over Amazons bedste Prime Day-tilbud

Den originale video er nu gjort privat, men intet kan nogensinde slettes helt på internettet, og mange YouTubere har allerede uploadet videoen til deres egne konti, som denne:

Læs også  OnePlus Nord-design afsløret i flere lækkede billeder

Artiklen forsætter under annoncen

Det er ikke ligefrem den mest kunstneriske eller professionelle unboxing-video, vi nogensinde har set, men den giver forbrugerne deres bedst ser endnu på kassen, de åbner den 10. november. Kassen åbnes på et hængsel, og så snart du kommer til toppen, sidder Xbox Series X lige der foran og i midten. Der ser ud til at være et kort under konsollen, der identificerer alt i kassen, men vi ser ikke godt på det. Bag konsollen er der en beholder, hvor strømledningen, HDMI-ledningen og den nye trådløse Xbox Series X-controller (som han straks taber) alle ligger.

Endelig pakker han Xbox Series X-konsollen ud, som ser lige så blokeret og enorm ud som den har på hvert billede og video, vi har set til dato. I sidste ende lærte vi ikke rigtig noget, som vi ikke allerede vidste, men en måned tilbage, før vi rent faktisk kan spille eller tale om konsollen, tager vi det, vi kan få.

Xbox-Series-X-Consoles-Retail
Xbox Series X-konsoller bliver pakket og afsendt inden lanceringen. Billedkilde: Reddit

Artiklen forsætter under annoncen

Det er også værd at bemærke, at dette ikke er den eneste Xbox Series X detailemballage lækker i denne uge, da Reddit-bruger thejasonng delte et billede (som du kan se ovenfor) af snesevis af næste generations Xbox-konsoller, der formodentlig pakkes op, inden de sendes til butikker i de kommende dage. Det er stadig svært at tro, at disse konsoller faktisk leverer til tiden i år på trods af pandemien, men vi har nu bevis for, at de nåede målstregen.