Xbox Series X lanceres den 10. november for $499 i USA

Xbox Series X lanceres den 10. november for $499 i USA

11. september 2020 0 Af Mathias
  • Xbox Series X lanceres den 10. november for $ 499, meddelte Microsoft onsdag.
  • Forudbestillinger til Xbox Series X og Xbox Series S åbner den 22. september.
  • Xbox All Access giver kunderne mulighed for at få en ny konsol og 24 måneders Xbox Game Pass Ultimate starter med $ 24,99 pr. Måned.

Bare en dag efter at have bekræftet eksistensen af Xbox Series S, har Microsoft endelig annonceret udgivelsesdatoen og prisen på Xbox Series X. Som forventet koster Xbox Series X 499 $ og lanceres globalt sammen med Xbox Series S den 10. november. Forudbestillinger til begge næste generations konsoller starter den 22. september.

Ud over at annoncere lanceringsdetaljerne for Xbox Series X og Xbox Series S, Microsoft afslørede også, at det udvider sit Xbox All Access-program til at omfatte begge konsoller. Hvis du ikke ønsker at betale for konsollen på forhånd, kan du i stedet få Xbox All Access, som inkluderer en næste generations Xbox og 24 måneders Xbox Game Pass Ultimate fra $ 24,99 om måneden. Xbox Game Pass Ultimate inkluderer også EA Play-abonnementstjenesten uden ekstra omkostninger, som indeholder mere end 60 af EAs største spil som FIFA og The Sims .

Artiklen forsætter under annoncen

“When Xbox Series X og Series S lanceres i november, vil det indvarsle en ny generation af spiloplevelser, ”siger Phil Spencer, chef for Xbox, i et blogindlæg. “Optimerede spil til Xbox Series X og Series S, der kommer i år, er bygget til at drage fuld fordel af vores hurtigste konsoller nogensinde. På dag et vil du være den første til at nyde næste generations versioner af årets mest forventede spil som Gears Tactics , Tetris Effect: Connected og Ubisofts Assassin’s Creed Valhalla og Watch Dogs: Legion . Ubisoft er kendt for at udnytte nye teknologier og kraften i ny hardware til at levere banebrydende spil, og vi tror, du vil blive sprængt væk af den oplevelse, du får at spille Assassin’s Creed Valhalla og Watch Dogs: Legion på Xbox. ”

Læs også  Googles nye Chromecast og Nest Audio vises allerede i butikkerne

Artiklen forsætter under annoncen

Med sin $ 299 Xbox Series S, en udvidet Xbox All Access-program, der kommer til 12 lande, og tilføjelsen af EA Play til Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet, gør Microsoft et meget aggressivt skub for at være den valgte konsol i denne feriesæson. Den eneste rigtige vejspærring for at nå dette mål er manglen på førstepartsindhold, da Halo Infinite er blevet forsinket, og vi har ikke hørt om andre store titler, der skal træde i stedet.

Når vi taler om Series S, hvis du vil vide mere om, hvad der vil næsten helt sikkert være den billigste næste generations konsol på markedet i efterår, delte Microsoft et video- og blogindlæg, der fremhævede dets funktioner og specifikationer. Dybest set vil Series S “levere den samme fantastiske ydeevne, mens de gengives med en lavere opløsning.”

Artiklen forsætter under annoncen