Xbox Series X har en skør ny funktion, der hjælper dig med at frigøre lagerplads

Xbox Series X har en skør ny funktion, der hjælper dig med at frigøre lagerplads

8. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Xbox Series X og Xbox Series S giver udviklere mulighed for at tillade spillere at afinstallere specifikke spilkomponenter i stedet for hele spillet for at spare lagerplads.
  • Hvis du f.eks. Er færdig med kampagnen i et spil, men vil fortsætte med at spille multiplayer, kan du fortsætte med at slette kampagnen og fortsætte med at spille online.
  • Udviklere kan vælge, om denne funktion er tilgængelig for deres spil eller ej, så ikke alle spil giver dig mulighed for at afinstallere specifikke komponenter.

I modsætning til Sony har Microsoft været utroligt kommende om Xbox Serie X hele året rundt, men der er stadig et par tidligere ukendte funktioner, som virksomheden har delt i de uger, siden konsollen endelig blev afsløret. F.eks. Optrådte Jason Ronald, direktør for programadministration hos Xbox, på fredag i den sidste episode af Xbox Podcast for at tale om, hvordan ejere af serie X og serie S vil være i stand til at frigøre lagerplads.

Et af de problemer, som mange spillere stødte på i denne generation, var ved at løbe tør for plads på deres harddiske på grund af videospilens ballonstørrelse. Nogle spil er over 100 GB i størrelse, efter at alle opdateringerne er blevet downloadet og installeret, og da teknologien, der driver disse spil, bliver mere avanceret, vil størrelserne fortsætte med at vokse. Heldigvis har alle de nye konsoller udvidelig lagerplads, men det bliver utroligt dyrt at tilføje plads til din Xbox Series X | S eller PS5, hvorfor Microsoft tilføjer en funktion til delvist at slette spil.

“Selv udover hardwaren, vi Vi har faktisk forbedret brugergrænsefladen for at gøre det lettere for dig at administrere din opbevaring, ”sagde Ronald i podcasten. ”Som et eksempel er en af de nye funktioner, vi tilføjer, faktisk til, hvis en titel vælger at understøtte den, muligheden for selektivt at afinstallere forskellige komponenter i spillet. Lad os sige, at du spiller en kampagne som et eksempel, og så vil du udelukkende fokusere på multiplayer. Hvis udviklerne valgte at støtte det, kan du faktisk afinstallere selve kampagnen, så du kan være mere i kontrol over, hvordan du rent faktisk bruger din lagerplads, så du virkelig får mest udbytte af den tilgængelige lagerplads, du har. ”

Læs også  Lækage siger, at Pixel 5 har et 120Hz display

Dette er en strålende plan, og det er lidt chokerende, at vi ikke så det på et tidspunkt denne generation. Når alt kommer til alt, når du er færdig med Call of Duty: Black Ops Cold War , du får muligvis aldrig adgang til det igen på trods af at du spiller multiplayer-komponenten i spillet i de kommende måneder. At kunne gemme dog mange gigabyte, som kampagnen tager op ved specifikt at slette den fra din SSD, ville være utrolig nyttigt.

Artiklen forsætter under annoncen

Du kan se hele Xbox Podcast-episoden nedenfor, hvor Jason Ronald-interviewet starter kl. 41:52: