Xbox Series X er bedre end PS5, siger Valves Gabe Newell

Xbox Series X er bedre end PS5, siger Valves Gabe Newell

31. juli 2020 0 Af Mathias
  • Xbox Series X er bedre end PS5, sagde Valves medstifter Gabe Newell under en nylig samtale.
  • Newell forklarede ikke, hvorfor han synes, serien X er den bedre konsol, men han gjorde det meget tydeligt, at han foretrækker den nye Xbox frem for PlayStation 5.
  • )

  • Serie X har lidt bedre specifikationer end PS5, hvilket skulle gøre det noget hurtigere, i det mindste på papir. Den nye PlayStation har en fordel i forhold til Xbox i lagerafdelingen, da Sonys tilpassede SSD er meget hurtigere end Xbox SSD.

Fra det øjeblik, Sony afslørede de endelige specifikationer for PlayStation 5 for et par måneder siden, så vi den første sammenligning mellem den næste gen Xbox og den helt nye PS5 . På papir tilbyder Xbox Series X bedre ydelse med en hurtigere urhastighed og en hurtigere GPU. Xbox har også mere lagerplads, men 1TB Series X-drevet er langsommere end den brugerdefinerede 825 GB SSD på PS5. I den virkelige verden vil begge konsoller sandsynligvis tilbyde sammenlignelig ydeevne, og begge af dem vil være markant hurtigere end deres forgængere. Vi bliver nødt til at vente et par måneder mere for at se PS5- og Xbox Series X-anmeldelser, der sammenligner de to hardwarepakker objektivt. I sidste ende betyder det måske ikke så meget, hvilken der er hurtigere for spillere, der ønsker at spille et bestemt spil, der kun er tilgængeligt på et af de to økosystemer.

Men serien X og PS5 forventes begge at koste mere end deres forgængere. Så hvis du ønsker at købe den bedst mulige konsolhardware i år, vil du sandsynligvis gerne høre fra eksperter, før du vælger. En sådan ekspert er Valves velkendte medstifter Gabe Newell, der mener, at serien X slår PS5.

Læs også  ‘Fortnite’ blev sparket ud af App Store, nu begynder Epic Games en krig med Apple

Valve exec talte med Projektet NZ og blev spurgt hvilken af ​​de to nye konsoller er bedre. Uden tøven og uden engang at tænke over det, svarede han: “Xbox.” Da han blev presset på, hvorfor han troede, at serien X var bedre, svarede han: “Fordi det er.”

“Jeg har ikke en andel i det løb, ”udvidede han om sagen og sagde, at Valve ikke er ligeglad. ”Naturligvis gør vi det meste af vores udvikling på personlige computere, men af ​​de to vil jeg bestemt gå med en Xbox.”

Artiklen forsætter under annoncen

Newell har masser af spiloplevelse, både når det kommer til hardware og software, så han ved en ting eller to om PlayStation og Xbox. Han behøver ikke at sikkerhedskopiere sin præference med faktuelle oplysninger, men han skal have klare grunde til, at han synes, serien X er bedre end PS5.

Igen vil begge systemer tilbyde en markant forbedret spiloplevelse, fra visuals til indlæsningshastigheder og helt nye funktioner. CPU’en og GPU’en er brugerdefinerede kreationer, der kommer fra AMD, og ​​det er virkelig hvad der skal betyder for spillerne.

Når det er sagt, synes Newells godkendelse at validere yderligere Microsofts marketingpåstand om, at Series X er bedre end PS5, når det kommer til den samlede pakke.

Både Microsoft og Sony bør afsløre de endelige detaljer om deres konsoller i ikke alt for fjern fremtid. Med juli næsten forbi, kommer vi endnu tættere på feriesæsonen 2020, når de to enheder rammer butikker. De to virksomheder bør afsløre de faktiske udgivelsesdatoer og prisoplysninger i den nærmeste fremtid, og forudbestillinger kan muligvis snart starte.

Læs også  LANG batterilevetid: iPhone 13 Pro Max har lige sat en utrolig rekord
Artiklen forsætter under annoncen