Xbox Games Showcase: Se den nyeste Xbox Series X live stream her

Xbox Games Showcase: Se den nyeste Xbox Series X live stream her

27. juli 2020 0 Af Mathias
  • Microsoft viser frem gameplay fra førsteparts Xbox Series X-spil for første gang på Xbox Games Showcase den 23. juli kl. 21 PT / 12 p.m. ET.
  • Xbox Games Showcase indeholder gameplay fra Halo Infinite -kampagne.
  • Microsoft ryktes også at afsløre en ny Fable spil til Xbox Series X ved begivenheden.

Lige siden Sony afholdt Future of Gaming-begivenheden for at afsløre snesevis af næste generations spil, der i øjeblikket er under udvikling til PS5, har vi ivrig ventet på Microsofts svar. Microsoft var først ude af porten med afsløringen af ​​Xbox Series X helt tilbage i december 2019, men vi har kun set glimt af det faktiske gameplay i de måneder siden. Det vil endelig ændre sig på torsdag, når Microsoft viser frem nogle af de største førsteparts- og tredjepartspil, der kommer til Xbox Series X, inklusive vores første kig på Halo Infinite .

Som Microsoft bebudede for et par uger siden, vil Xbox Games Showcase finde sted den 23. juli kl. 9 PT / 12 pm ET. Microsoft har været ret spændt omkring indholdet i udstillingsvinduet, men siger, at det vil omfatte verdenspremierer og opdaterede kig på spil, der allerede er afsløret.

Den mest forventede afsløring for de fleste seere vil være et første kig på gameplay fra kampagnen til Halo Infinite , som dens udvikler 343 Industries har beskrevet som en ”spirituel genstart” af franchisen, der satte Xbox på kortet. Et væld af lækager, der omgiver spillet, har vandret på Internettet i de sidste flere uger, fra tilføjelsen af ​​en kæmpende krok til mere traditionel online multiplayer til denne tweet fra Waypoint’s Patrick Klepek, hvor han hævder, at Halo Infinite først blev slået internt som “ Halo Skyrim . ”

Halo Infinite skulle være stjerne i showet, men Microsoft brugte meget af den sidste konsolgeneration til at købe studios fra omkring gamingindustrien for at styrke sin første -partsbibliotek. Xbox Game Studios inkluderer Obsidian, Double Fine, Rare, Turn 10 og Playground Games, hvoraf enhver eller alle kan være til stede.

Læs også  Den seneste iPad-lækage afslører en enorm ændring, der kan smitte over på Apples iPhones

Indstillet til at vare omkring en time, vil udstillingsvinduet utvivlsomt have masser af overraskelser i vente, men den der ser ud til at have fået mest opmærksomhed de sidste par uger er den potentielle genoplivning af Fabel. Fable 3 var den sidste rigtige post i den åbne verden, action-RPG-serie, og det spil bliver 10 år gammel i oktober. Det er en af ​​de originale egenskaber, som Microsoft alle har undtaget, men de sidste år, men rygter peger på en ny titel på Xbox Series X.

Vi kan også se Everwild fra Sjælden, Forza Motorsport 8 fra Turn 10, Senuas saga: Hellblade 2 fra Ninja Teori, Psychonauts 2 fra Double Fine, og måske uanset Gears of War -udvikler The Koalition arbejder på. Plus, vi kan forvente, at nogle af de store tredjepartsstudier deltager i det sjove med nogle få afsløringer af deres egne.

Xbox Games Showcase begynder officielt kl. 12 ET, men forhåndsvisningen starter klokken 11 her: