Xbox-chef siger, at serie X vil have bedre hardware og spil end PS5

Xbox-chef siger, at serie X vil have bedre hardware og spil end PS5

1. juli 2020 0 Af Mathias
  • Xbox Series X vs. PS5: Xbox-hoved Phil Spencer siger, at han har det godt med Xbox Series X efter at have set PS5 Future of Gaming-begivenheden tidligere i denne måned.
  • Spencer siger, at ikke kun Xbox Series X har en hardwarefordel i forhold til PS5, men mener også, at spil vil være “en styrke til [Xbox Series X] ved lanceringen. ”
  • Microsoft vil afholde et større Xbox Series X-førstepartispil i juli.

Når det kommer til rullning information om den næste generation af videospilkonsoller, Microsoft og Sony har taget forskellige veje indtil nu. Microsoft har været en åben bog, der afslørede design, funktioner og specifikationer for Xbox Series X, mens Sony var alt andet end lydløs indtil sin PS5-begivenhed i juni, hvor vi så masser af næste gen-spil i aktion og fik vores første glimt af hardware. Vi har endnu ikke set nogen af ​​selskaberne sigte mod det andet, men i sidste uge omrørte Phil Spencer potten lidt med nogle interessante Xbox Series X vs. PS5 kommentarer.

Artiklen forsætter under annoncen

Sidste onsdag deltog Phil Spencer i Gamelab Live-keynote for at diskutere brancheens tilstand forud for den nye generation og blev bedt om at kommentere Sonys enorme begivenhed. Efter at have afsløret, at han så showet og sendte Sony Interactive Entertainment-præsident Jim Ryan en lykønskningsnotat, forklarede han, hvorfor det gjorde ham endnu mere selvsikker i Xbox Series X’s evne til at konkurrere med PS5 (via Videospilskronik ):

Bare når jeg var ærlig, følte jeg mig godt efter at have set deres show. Jeg tror, ​​at de hardwarefordele, vi har bygget, vil vise sig, når vi taler mere om vores spil og billedhastigheder og andre ting.

Jeg troede, at spillelinjen, som vi får ved lanceringen, følte jeg mig virkelig god, og vi fik mere klarhed om, hvad de laver på deres show, som bare hjalp os med at fokusere på mere af det, vi har, og jeg tror, ​​det vil være en styrke for os ved lanceringen.

Så jeg troede, de gjorde et godt stykke arbejde, jeg troede gør det, de gør meget godt, og de gjorde det, men når jeg tænker på den position, vi er i, med de spil, som vi vil være i stand til at vise, og hvordan de vil vise sig, og hardware fordel, som vi har, tror jeg, vi er i en meget god position.

Artiklen forsætter under annoncen

Spencer har været forfriskende ærlig i hele sin periode som chef for Xbox-mærket, og hvis han ikke blev fyret af den utroligt godt modtagne PS5 Future of Gaming-begivenhed fra Sony, bød det godt for r fremtidige Xbox Series X-ejere. Vi har vidst i ganske lang tid, at Xbox Series X vil have mere rå magt end PS5, men Spencer antyder også, at biblioteket med spil på Xbox Series X ved lancering muligvis upstage PS5.

Microsoft snublede med sit første Xbox Series X-spil-showcase, der lovede gameplay fra næste gen-titler og i stedet leverede forudindgivne optagelser fra mindre tredjeparts titler. Spencer siger, at holdet har ”taget feedback” (hvoraf det meste ikke var særlig positivt) fra den underfulle maj-begivenhed og mener, at fans vil blive meget mere begejstrede for udstillingsvinduet i juli. “ Halo Infinite vil være en stor del af det,” tilføjede Spencer.

Læs også  Lækage afslører Googles Android TV-streamingenhed og dens fjernbetjening