Waze ruller nye funktioner ud for at holde dig sikker under pandemien

Waze ruller nye funktioner ud for at holde dig sikker under pandemien

7. juni 2020 0 Af Mathias
  • Waze annoncerede nye funktioner, der skulle hjælpe brugere under coronavirus-sundhedskrisen.
  • The Waze app viser nu butikker, der understøtter drive-thru og kantsten, nødmatbanker og COVID-19 testfaciliteter på kortet.
  • Waze samarbejdede også med SpotHero og ParkWhiz for at fremhæve nedsatte parkeringspladser på kortet for essentielle arbejdstagere.

Politiets brutalitetsprotester er den vigtigste ting, der sker i USA lige nu, men coronavirus-sundhedskrisen er ikke forsvundet. I givet fald kan samlingerne, der er involveret i disse protester, øge risikoen for COVID-19 transmission, og det gælder demonstranter og politi. At forblive sikkert i denne fase af sygdommen betyder at bruge ansigtsmasker, vaske hænder ofte og øve social distancering når det er muligt. Virussen er ikke forsvundet, og udbrud er altid mulige, selv i regioner, der har formået at flade kurven.

Waze offentliggjorde onsdag en masse nye funktioner, der skulle beskytte dig under sundhedskrisen coronavirus, og fortsatte det arbejde, det startede for et par uger siden.

Artiklen forsætter under annoncen

Googles datterselskab annoncerede et par opdateringer i et blogindlæg, som Waze-brugere skulle begynde at lægge mærke til snart. De fleste af dem vedrører den generelle befolkning, især folk der ønsker at købe varer og forsyninger fra butikker, der tilbyder drive-thru og kantstenhentning. Waze annoncerede allerede nye ikoner, der angiver, om en virksomhed giver en mulighed for et par uger siden.

Virksomheden siger nu, at virksomheder kan tilføje disse badges til deres placeringer, og at Waze-brugere kan søge, filtrere og navigere til badged placeringer. Dette supportdokument indeholder oplysninger om, hvordan man tilføjer Waze-badges, og hvordan man anmoder om dem.

Waze viser badges ved siden af ​​butikker på kortet for at indikere understøttelse af pick-up eller pick-up pickups.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Den seneste iPad-lækage afslører en enorm ændring, der kan smitte over på Apples iPhones

Animationen ovenfor viser, hvordan disse badges vil se ud på kortet inde i Waze. Waze viser også mere end 57.000 tusinde fødevaredistributionsteder, siger virksomheden. Fortegnelserne vises i USA og Indien i samarbejde med No Kid Hungry og WhyHunger. COVID-19-testcentre vises også på kortet, så snart du skriver “COVID-19” i søgefeltet.

En ny Waze-funktionen vedrører vigtige arbejdstagere, der skal dukke op på arbejdet, uanset om der er et lockdown eller et udgangsforbud på plads. Waze samarbejdede med SpotHero og ParkWhiz i USA for at gøre det lettere for vigtige arbejdstagere at finde parkering, men også tilbyde dem nedsatte priser:

Waze-app-skærmbilleder, der viser nedsatte parkeringspladser på kortet . Billedkilde: Waze

Ud over at tilbyde nedsatte parkeringstilbud, som det ses ovenfor, vil Waze også huske, hvor du parkerede din bil og gøre det lettere at finde den.

Artiklen forsætter under annoncen

Langvarige Waze fans vil helt sikkert sætte pris på alle de nye funktioner. Bare sørg for at køre den nyeste version af Waze. Hvis Google Maps eller Apple Maps er dine valgte apps lige nu, kan du overveje at give Waze en chance, især under denne pandemi. Googles andre kort-app er tilgængelig på iPhone og Android.