Vild video viser en Tesla Model 3 på autopilot køre ind i en lastbil

Vild video viser en Tesla Model 3 på autopilot køre ind i en lastbil

4. juni 2020 0 Af Mathias

Video udgivet i weekenden viser en Tesla Model 3 på Autopilot styrtede ned i en lastbil, der var faldet på sin side. Hændelsen fandt sted på en motorvej i Taiwan, og optagelser af styrtet – som blev opnået via nærliggende sikkerhedskameraer – er siden blevet viral. Model 3-driveren, det er værd at bemærke, fremkom uskadd, hvilket er et vidnesbyrd om Teslas imponerende sikkerhedsfunktioner.

Som du vil se nedenfor, crashes videoen af ​​et par grunde. Til at begynde med gjorde Model 3 absolut ingen anstrengelse for at bremse, før han ramte lastbilen. Af grunde, som vi snart kommer ind på, ser det ud til, at Autopilot-softwaren simpelthen ikke anerkendte, at der var en hindring forude.

For det andet er det forbløffende, at Model 3-chaufføren selv ikke bemærkede lastbilen foran ham. I mindst 10 gode sekunder, hvis ikke mere, var føreren tilsyneladende optaget af noget andet. Dette er selvfølgelig i modstrid med alle instruktionerne, der følger med Teslas Autopilot-funktion. Efter en række høje profilerede styrt har Tesla siden hamret hjem på det faktum, at Autopilot ikke er en erstatning for at være opmærksom på vejen.

Den fulde video kan ses nedenfor:

Artiklen forsætter under annoncen

Hvad angår årsagen til styrtet , det er ikke overraskende, at toppen af ​​lastbilen – som Tesla rammede ind i – var hvid. For et par år siden kan du huske en dødbringende Tesla-nedbrud, hvor en Model S ramte en hvid traktor trailer i Florida. Selvom Model S-chaufføren ikke var opmærksom på tidspunktet for styrtet, afslørede en undersøgelse af Tesla, at virksomhedens Autopilot-sensorer ikke kunne skelne den hvide lastbil fra den lyse omgivende himmel.

Læs også  Den uudgivne iPhone 12 mini-stjerne i en praktisk video

Tesla bemærkede på det tidspunkt: ”Hverken Autopilot eller chaufføren bemærkede den hvide side af traktorvognen mod en lysende himmel, så bremsen blev ikke anvendt.”

I de sidste par år bestrider det ikke, at Teslas Autopilot-funktion er forbedret med spring og grænser. Og når teknologien fungerer som tilsigtet, kan den næsten føles som magi. Der er stadig ingen, der benægter, at teknologien stadig har nogle få mangler, der gør det i vid udstrækning klart, at vi stadig ikke er i nærheden af ​​at opnå autonomi på niveau 5.

Du kan huske, at Elon Musk tilbage i 2016 lovede, at en Tesla ville køre fra Los Angeles til New York City på egen hånd engang i 2018. Den planlagte demo blev derefter skubbet tilbage til 2019.

Artiklen forsætter under annoncen

“Jeg tror [Autopilot] vil være udstyret med fuld selvkørsel i år, hvilket betyder, at bilen vil være i stand til at finde dig på en parkeringsplads, hente dig , og tage dig hele vejen til din destination uden indgriben i år, ”sagde Musk i 2019.” Jeg vil sige, at jeg er sikker på det. Det er ikke et spørgsmålstegn. ”

Selvfølgelig er vi nu omtrent halvvejs gennem 2020, og der er ingen indikation af, at en sådan demonstration vil ske når som helst snart.