Video afslører, hvordan Apples lækkede iPhone 12-design vil se ud i det virkelige liv

Video afslører, hvordan Apples lækkede iPhone 12-design vil se ud i det virkelige liv

1. juli 2020 0 Af Mathias
  • Apples iPhone 12-design er blevet detaljeret beskrevet i en række lækager og rygter, der hævdede, at Apple vil bringe de flade kanter tilbage fra iPhone 4 og 5.
  • iPhone 12-serien vil tilbyde købere fire modeller, der kommer i tre skærmstørrelser, alle med det samme overordnede design.
  • iPhone 12-dummy-enheder cirkulerer allerede i naturen, hvor en YouTuber har fået adgang til mockups af 5,4-tommer, 6,1-tommer og 6,7 tommer iPhones.

iPhone 12-designet er ikke det er nøjagtigt en hemmelighed. En række rygter og rapporter hævder, at 2020-iPhone-modellerne vil hente deres inspiration fra iPhone 5 og iPad Pro. Det vil sige, at håndsætene har flade kanter i stedet for de buede, der ses på de nyeste iPhones. De nye telefoner har også afrundede hjørner og en flad skærm. IPhone 12 kommer i fire versioner, herunder to almindelige iPhone 12-telefoner og to iPhone 12 Pro-modeller. I alt har vi tre iPhone 12-størrelser i år, 5,4-tommer og 6,1-tommer til iPhone 12 og iPhone 12 Max og 6,1-tommer og 6,7-tommer til iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Apple forventes at afsløre de nye håndsæt i september, men iPhone 12-dummy-enheder cirkulerer lige nu, og en ny video giver os et kig på, hvordan Apples lækkede iPhone 12-design ser ud i det virkelige liv.

Artiklen forsætter under annoncen

YouTube-kanal iupdate opnåede dummy-enheder på den 5,4-tommer, 6,1-tommer og 6,7-tommer iPhone 12 versioner fra en uspecificeret kilde. Håndsættene har nøjagtigt det design, vi forventer af iPhone 12. Vi ser på flade kanter ligesom iPad Pro eller iPhone 5. Skærmen er flad og har et hak øverst. Det er dog uklart, om vi ser på et hak i almindelig størrelse eller et mindre.

Læs også  Netflix kommer til køkkenet med den app, der nu er tilgængelig på Nest Hub-skærme

Den 5,4-tommers iPhone 12 vil være den den mest kompakte iPhone nogensinde med et hak. Telefonen vil være endnu mindre end 2. generation af iPhone SE, som Apple udgav for et par måneder siden, men den vil have en skærm på hele skærmen.

Bagpanelet på iPhone 12-modellerne er også lavet af glas, så de kan fortsætte med at understøtte trådløs opladning. Det bageste kameraopsætning er imidlertid ikke på niveau med rygter. Ikke alle fire iPhone 12-modeller har et triple-lens kamera på bagsiden. De billigere har kun to kameraer, mens fordele får en fjerde sensor – LiDAR-sensoren, der blev introduceret på iPad iPad Pro fra 2020

Som det er tilfældet med iPhone-dummy-enheder, som vi ser hvert år, før Apple lancerer en ny telefonserie, fortæller ikke iPhone 12-modellerne den fulde historie. IPhone 12 vil være den første iPhone-serie, der understøtter 5G-forbindelse, og premium-håndsæt ryktes at pakke 120Hz ProMotion OLED-skærme. Alle fire iPhones har OLED-paneler, som vil være en anden først for Apple. Endelig kører telefonerne iOS 14 på Apples splinternye A14-chip. Apple har allerede afsløret hovedfunktionerne i iOS 14, men alt det, der er specifikt for iPhone 12, skal vente til september.

Artiklen forsætter under annoncen