Verdens største Apple-insider afslørede netop en stor overraskelse omkring salg af iPhone 12

Verdens største Apple-insider afslørede netop en stor overraskelse omkring salg af iPhone 12

22. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • En Apple-insider, der er fortrolig med virksomhedens planer, siger, at iPhone 12-efterspørgslen er højere end forventet, især med Apples avancerede iPhone 12 Pro.
  • Flere versioner af iPhone 12 Pro begyndte at sælge inden for få timer efter, at forudbestillinger startede sidste fredag.
  • Analytikeren reviderede sine estimater for iPhone 12-split og siger nu, at iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil outsell Apples billigere modeller i dette kvartal.
  • Dette kommer som en stor overraskelse i betragtning af Apples mere overkommelige iPhones sælger altid hurtigere end Pro-modeller, der alle koster $ 1.000 eller mere.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro begyndte at sælge online den 16. oktober, og de kommer i butikker på fredag. De, der forudbestilte håndsættet, modtager det samme dag, forudsat at de var hurtige nok til at sikre deres forudbestilling. IPhone 12-telefoner begyndte at sælge inden for få timer efter forudbestillingens start, især iPhone 12 Pro-versionerne. Forsendelsesestimater gled overalt fra 5-7 dage til 2-3 uger fra nogle Pro-modeller, mens de forskellige iPhone 12-konfigurationer stadig var tilgængelige. Vi forklarede på det tidspunkt, at Apple aldrig deler detaljer om iPhone-lager til forudbestilling, så vi har ingen idé om iPhone 12 / iPhone 12 Pro-split. Dette er trods alt et usædvanligt år, når det kommer til produktlanceringer og salg. Den nye koronavirus-sundhedskrise påvirkede tidsplaner, og den deraf følgende økonomiske krise forhindrer mange i at købe dyre iPhones. Og den billigste iPhone 12, som Apple vil sælge i år, er iPhone 12 mini, som ikke sælges i et par uger – den dyreste iPhone 12 sælges også i midten af november.

Læs også  Framework Laptop - bærbar computer du selv kan bygge og opgradere

En Apple-insider, der er fortrolig med Apples planer, sagde i en ny note til kunderne, at iPhone 12-efterspørgslen er faktisk højere end forventet, hvilket tilsyneladende bekræfter de anekdotiske observationer fra den første forudbestillingsdag.

Artiklen forsætter under annoncen

Ming-Chi Kuo udgav en forskningsnotat søndag morgen ifølge MacRumors . Han talte til den første weekend med salg af iPhone 12. Traditionelt er det den bedste weekend til nyt iPhone-salg. Indtil for et par år siden frigav Apple altid forudbestillede tal, men virksomheden afslører ikke længere disse tal.

TF International Securities analytiker bemærkede også at de dyrere iPhone 12 Pro-modeller solgte bedst. Forudbestillingen af iPhone 12 Pro slog vores forventning på grund af Apple-kernefans oprindelige præference for avancerede modeller, den stærke efterspørgsel på det kinesiske marked og den kommende højsæsonefterspørgsel i USA og Europa, ”skrev Kuo.

I lyset af salget af den første weekend reviderede Kuo hans forudsigelser vedrørende Apples iPhone 12-split. Tidligere troede Kuo, at iPhone 12 ville sælge bedre end de tre andre modeller og tegner sig for 40-45% andel. Men Pro-præstationen fik ham til at tilpasse sine forventninger. Analytikeren tror nu, at iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil tegne sig for 30-35% af hver nye iPhone-forsendelse i år. Det er det dobbelte af hans oprindelige forventninger. Fordelene vil sandsynligvis stjæle salget fra de mere overkommelige versioner.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 12 mini vil være ansvarlig for 10-15% af salget, ned fra det foregående estimat på 20-25%. Kuo siger, at der er en svag efterspørgsel efter mini i Kina, selvom telefonen ikke teknisk set er begyndt at sælge. IPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max rammer forudbestillinger den 6. november, og begge håndsæt deler også den samme udgivelsesdato, den 13. november.

Læs også  Hulu vil stoppe med at arbejde på disse Roku-enheder om 3 uger