Verdens første 5G-bærbar computer rammer butikker denne uge

Verdens første 5G-bærbar computer rammer butikker denne uge

18. juni 2020 0 Af Mathias
  • Verdens første 5G bærbare computer lanceres denne uge i USA takket være et partnerskab mellem Verizon og Lenovo.
  • Den ultra-tynde Flex 5G sælger for $ 1.399.99, idrætsmæssig “flerdages” batterilevetid og multi-gigabit tilslutningshastigheder.
  • Verizon lancerede en ny mobilplan for den første 5G bærbare computer i 2020, der starter ved $ 30 pr. Måned, hvis du allerede har en linje med transportøren.

Den næste generations trådløs kommunikationsstandard skal bringe utrolige dataoverførselshastigheder og åbne dørene for nye teknologier. Desværre er 5G bedre kendt for konspirationsteorier end for dens fordele. Den seneste 5G-nonsens tilføjer den nye coronavirus til blandingen, og nogle mennesker tror faktisk, at den nye trådløse standard er ansvarlig for spredningen af ​​COVID-19. Det er ikke tilfældet, og 5G er heller ikke skadeligt på nogen måde.

Folk der faktisk er begejstrede for ankomsten af ​​5G på deres markeder er sandsynligvis på udkig efter flere produkter for at drage fordel af hurtigere internethastigheder. Alle de Android-flagskibe, der er lanceret i år, er udstyret med 5G-modemer og antenner, og iPhone 12-serien understøtter også 5G-forbindelse, hvor det er tilgængeligt. Separat har pc-leverandører udviklet bærbare computere, der er klar til at tilbyde altid 5G-forbindelse, og demoing af sådanne enheder tidligere på året på CES 2020. Lenovo er nu klar til at sælge sin første notebook med indbygget 5G-forbindelse – Flex 5G PC – som vil ramme Verizon butikker denne uge.

Artiklen forsætter under annoncen

Lenovo Flex 5G bærbar computer. Billedkilde: Lenovo

Flex 5G er verdens første pc med 5G Ultra Wideband-forbindelse, ifølge Verizon. Enheden koster $ 1.399.99, når den lanceres torsdag eller $ 58.33 om måneden i 24 måneder på Verizons Device Payment-program. Et år Microsoft 365 Personal er inkluderet i hvert Flex 5G-køb.

Læs også  Apple udskyder iPhone-fotoscanning af CSAM-detektion midt i kontroverser

Luftfartsselskabet har også annonceret en ny 5G Unlimited-plan for forbrugere, der tilbyder ubegrænset adgang til 5G Ultra Wideband, ubegrænset 5G Ultra Wideband Hotspot og ubegrænset 4K streaming. 5G-forbindelse er imidlertid næppe tilgængelig, så du falder tilbage til 4G, hver gang du falder uden for rækkevidden af ​​5G-dækning. Planen inkluderer ubegrænsede 4G LTE-data (15 GB premium-data), ubegrænsede hotspot-data (15 GB ved 4G LTE-hastigheder) og HD-streaming. Alt dette koster $ 30 pr. Måned med en allerede eksisterende linje eller $ 90 per måned uden en.

Artiklen forsætter under annoncen

Lenovo Flex 5G bærbar computer. Billedkilde: Lenovo

Lenovo siger også, at den bærbare computer er verdens første 5G-bærbare computer fra juni 2020. Enheden lanceres senere på året på andre markeder, herunder Storbritannien og Schweiz.

Flex 5G er baseret på Qualcomms Snapdragon 8cx 5G-beregningsplatforme, som andre leverandører vil bruge til ultra-slanke, altid på, hurtige Windows-on-ARM-bærbare computere. Enheden har branchens mindste 5G-modul og understøtter mmWave- og Sub-6 GHz 5G-forbindelse

Artiklen forsætter under annoncen

Andre specifikationer inkluderer en 14-tommer Full HD multitouch display, 8 GB LPDDR4X RAM, 256 GB UFS 3.0-opbevaring, nano-SIM-kort, USB-C-porte, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, fingeraftrykslæser, 720p og infrarøde kameraer, Dolby Atmos lyd og 60Wh batteri. Den bærbare computer på 2,97 pund kan bruges i forskellige tilstande, herunder tablettilstand. Som forventet kører den på Windows 10 Pro.

Lenovo Flex 5G bærbar computer. Billedkilde: Lenovo

Når det kommer til batterilevetid, siger Verizon, at Flex 5G kan vare i mere end 24 timer, når der køres offlinevideoer på en løkke. Faktisk ydeevne vil variere, men ARM-bærbare computere bør tilbyde øget energieffektivitet.

Artiklen forsætter under annoncen