Ny Squid Game kryptovaluta-fidus: Undgå det for enhver pris

Ny Squid Game kryptovaluta-fidus: Undgå det for enhver pris

31. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

Når noget bliver så populært som NetflixSquid Game serie blev så hurtigt, som den gjorde, vil folk forsøge at udnytte det til personlig vinding. Det ser ud til at være tilfældet med Squid Game kryptovalutaen, der popper op online lige nu.

Du har måske set rapporter om, at værdien af squid-mønten stiger astronomisk hurtigt, i lighed med meme-kryptovalutaer som doge og shiba inu. Men i modsætning til disse mønter, som du kan købe på mange børser, er Squid Game-kryptoen kun tilgængelig fra dens skumle udvikler. Det er ikke til at vide, hvornår eller om du vil være i stand til at få penge ud, eller om de vil have nogen reel brug. Den bedste fremgangsmåde er at holde sig væk for enhver pris.

Kryptovalutaen Squid Game

Squid blev handlet til 1,2 cent tirsdag og steg næsten 25.000 % i fredags, ifølge Business Insider. Den BBC fremhævede også den digitale mønts massive stigning i værdi. Det er meningen, at projektet skal indeholde spil som dem i showet, hvor brugerne betaler for at deltage med blæksprutte-tokenet. Squid Game-mønten havde overgået 11,00 $ pr. mønt ifølge Coin Market Cap-data i skrivende stund.

Men Gizmodo påpeger, at der er masser af røde flag, der indikerer, at dette Squid Game-kryptoprojekt er et massivt svindelnummer. Men andre rapporter fremstiller ikke projektet som sådan.

Artiklen forsætter under annoncen

Til at begynde med indeholder squid white paper “dårlig grammatik, bizarre stavefejl og påstande, der er umulige at verificere.” Her er en passage, som bloggen fremhævede:

Projektet Squid Game er en krypto play to earn-platform inspireret af den koreanske hitserie på Netflix om en dødelig turnering af børnespil. Der er ikke længere tale om en dystopisk verden, hvor en mystisk organisation samler folk, der har stor gæld og “lever på kanten.”

Læs også  Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

Gizmodo gør også opmærksom på, at Squid Game-kryptoens Telegram-kanal ikke er åben for kommentarer fra udenforstående. Twitter-kontoen gør det også umuligt at deltage i en samtale.

Det røde flag, der siger, at squid er et svindelnummer

Det er ting, som squid-udviklerne kunne forklare. Måske kommer de mystiske ophavsmænd til mønten fra et andet land. Når alt kommer til alt, Squid Game er et tv-show, der er lavet i Korea. Måske vil de ikke tillade kommunikation over Telegram, Twitter og andre sociale medier lige nu.

Artiklen forsætter under annoncen

Men det største problem med squid-tokenet er, at du ikke kan få penge ud. Det betyder, at du ikke kan få mønterne og gemme dem i en tegnebog eller endda sælge dem. Den eneste måde at købe squid-tokens på involverer en decentral udvekslingstjeneste kaldet PancakeSwap. Dette er ikke en traditionel udveksling som Coinbase eller Binance. Det er der, hvor de fleste mennesker køber bitcoin, ethereum eller de meme-mønter, der oplever massiv volatilitet.

Coin Market Cap har en stor advarsel på sin hjemmeside om, at Squid Game kryptokøbere ikke kan sælge tokenet i PancakeSwap:

Vi har modtaget flere rapporter om, at brugere ikke kan sælge dette token i PancakeSwap. Gør venligst din egen due diligence og udvis forsigtighed, mens du handler! Dette projekt, mens klart inspireret af Netflix-showet af samme navn, er usandsynligt at være tilknyttet den officielle IP.

Coin Market Cap kalder måske ikke blæksprutteprojektet et fupnummer direkte, men det er det sandsynligvis.

Artiklen forsætter under annoncen

Endelig er der også et Elon Musk-element til historien. Projektets hjemmeside indeholder en falsk anbefaling fra CEO’en, som er falsk. Musk er seriøs omkring bitcoin og krypto, men troller ofte rummet, med doge som et eksempel. Men han har aldrig støttet squid token online. Han talte kun om Squid Game.