Undersøgelse driller PS5-pris, der bare er for god til at være sand

Undersøgelse driller PS5-pris, der bare er for god til at være sand

7. juli 2020 0 Af Mathias
  • Hvad hvis priserne på PS5 og PS5 Digital Edition var meget lavere end estimaterne? Det var, hvad en undersøgelse spurgte fans.
  • Nogle kunder modtog Nielsen-spørgeskemaer, der foreslog tilfældige priser for de ikke-udgivne PlayStation 5-konsoller, og undersøgelserne lækkede online.
  • Det er uklart, hvad undersøgelserne er til, men de foreslåede PS5-priser kan resultere i betydelige tab for Sony.

Vi var usikker for et par måneder siden, at PlayStation 5 og Xbox Series X vil lancere denne feriesæson, da den første fase af den nye coronavirus-pandemi stoppede produktionen i Kina såvel som rejser mellem kontinenter. Men efterhånden som månedene gik, gjorde både Sony og Microsoft det klart, at PS5 og Series X vil møde deres ferie 2020-lanceringsvindue. Rapporterne sagde, at konsollerne kunne være en mangelvare i julekvartalet. Microsoft erkendte offentligt, at sundhedskrisen COVID-19 vil påvirke konsolens salg, hvilket antyder, at den allerede tegner sig for lavere salg end normalt. Men ingen af ​​virksomhederne er indtil videre villige til at dele de nøgledetaljer, der kunne gøre eller ødelægge nye PlayStation- og Xbox-modeller i efteråret: Prisen.

Rygter hidtil favoriserer Microsoft, der angiveligt er på udkig efter at undergå PS5 med Series X. Tilføj dertil Xbox All Access-programmet og Microsoft har en massiv fordel i forhold til Sony. For ikke at nævne, at den billigere Series S-konsol siges at begynde på kun $ 200 i et best case-scenarie. I mellemtiden er konsensus om PS5, at den almindelige model vil koste $ 499, eller $ 100 mere end den digitale udgave. Men en undersøgelse drillede netop et PS5-prispoint, der bare er for godt til at være sandt.

En Redditor sendte følgende skærmbillede via NotebookCheck , der viser “tilfældig prisfastsættelse” til PS5:

Læs også  Facebook muliggør cross-app messaging på Instagram og Messenger

Skærmbillede viser en Nielsen-undersøgelse, der indikerer tilfældig prisfastsættelse for PS5-konsoller.

Artiklen forsætter under annoncen

Det er, hvad citatet siger, og fremhæv vores:

Som nævnt i produktbeskrivelsen er prisfastsættelsen af ​​dette nye produkt (PlayStation 5) endnu ikke bestemt . I forbindelse med denne undersøgelse tildeler vi dig tilfældige priser . Vær opmærksom på denne tilfældige prisfastsættelse ved følgende spørgsmål.

De tilfældige priser for dette nye produkt (PlayStation 5), som du vil evaluere er PlayStation 5: £ 349; PlayStation 5 digital udgave: £ 259 .

Nielsen kender ikke prisen på PS5, og det måler sandsynligvis brugerinteressen baseret på flere prispoint, der tilsyneladende er tildelt tilfældigt til respondenterne. Men vi kan bestemt spekulere i disse tal.

En £ 349 ($ 436) PS5 og £ 259 ($ 323) lyder for godt til at være sandt . Kunne Sony råd til at sælge nogen af ​​de to konsoller, der er lavt uden at tage et betydeligt tab? En rapport sagde for et par måneder siden, at PS5 kunne koste 450 dollar at fremstille.

Vi vil minde dig om, at de britiske faktorer i momsafgift for alle produkter, så konverteringen til amerikanske dollars ikke giver dig en faktisk pris for USA. Den oprindelige PS4-pris var $ 399 uden skat for USA og £ 349 med skat (eller $ 436) for Storbritannien. Derfor kunne en £ 349 PS5 koste 399 $ i USA. Sony ville tage mindst et $ 50-tab på den almindelige version, hvis den $ 450 bill-materiale er nøjagtig. PS5 Digital Edition på 259 £ kunne prissættes til $ 299 i USA. Tabet på Digital Edition ville være endnu mere markant. De to konsoller forventes at pakke nøjagtigt den samme hardwareopsætning bortset fra Blu-ray-disken. Så de vigtigste komponenter, inklusive CPU, GPU og brugerdefineret SSD, ville være lige så pebret.

Læs også  Næste generations iPad Air-lækage viser en funktion, der aldrig før har været set på nogen iPad eller iPhone
Artiklen forsætter under annoncen

Faktorer som sundhedskrisen og Microsofts aggressive prisstrategi for Xbox kunne bestemme Sony til at overraske fans med et meget lavere prispoint for PS5-konsollerne. Men tilfældig prisfastsættelse ovenfor ser stadig for godt ud til at være sandt. Hvis den digitale udgave på en eller anden måde kan starte på $ 299, kunne Series S faktisk sælge så lavt som $ 199.

Både Sony og Microsoft forventes at offentliggøre officielle priser, forudbestille og frigive datoer for de to konsoller på et tidspunkt i de kommende måneder.