Twitter tester en ny funktion, der begrænser, hvem der kan svare på dine tweets

Twitter tester en ny funktion, der begrænser, hvem der kan svare på dine tweets

25. maj 2020 0 Af Mathias
  • Twitter annoncerede i dag, at det tester en ny funktion, der er beregnet til at begrænse, hvem der kan svare på dine tweets.
  • Den nye samtaleindstilling har tre nye indstillinger. Den første giver enhver mulighed for at svare. Det andet giver folk, du følger, mulighed for at svare. Den tredje giver kun personer, du nævner i et indlæg, mulighed for at svare.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

For så informativt og engagerende som Twitter kan være, samtaler om det sociale netværkssite kan i bedste fald hurtigt blive uhåndterlig. I værste fald kan Twitter-tråde hurtigt blive et cesspool af had og vitriol.

I et forsøg på at tackle dette meddelte Twitter tidligere i dag, at det tester nye samtaleindstillinger, der gør det muligt for tweetere at diktere, hvem der er i stand til at svare på visse indlæg. Mens der er nogle tweets, du vil skubbe ud i verden, er der andre tidspunkter, hvor du muligvis kun ønsker at anmode om eller underholde svar fra mennesker, du faktisk følger dig selv.

Artiklen forsætter under annoncen

Don & # 039; t Miss : 10 tilbud, du ikke ønsker at gå glip af på søndag: Fire TV Stick for $ 29.99, $ 50 rabat på AirPods 2, KN95-masker til $ 2.99, mere

Som Twitter-detaljer i et blogindlæg, der er offentliggjort i dag, vil den nye funktion give folk, der tweet tre muligheder for at Vælg imellem. Den første mulighed giver alle muligheden for at svare, hvilket er den aktuelle standardindstilling på webstedet. Den anden mulighed giver kun personer, du følger, mulighed for at svare. Den tredje mulighed giver kun personer, som du eksplicit nævner i tweeten, at svare. Nedenstående foto illustrerer, hvordan de nye trådindstillinger muligvis vises for brugere:

Læs også  Apple udskyder muligvis ændringer af sin mest kontroversielle politik for App Store

Billedkilde: Twitter

Twitter tester en ny samtaleindstilling

Artiklen forsætter under annoncen

Hvis du snubler over en beskyttet tråd , vil du stadig kunne se det, du kan bare ikke bidrage.

Twitter-notater:

Artiklen forsætter under annoncen

At være i stand til at deltage og forstå, hvad der sker er nøglen til nyttig offentlig samtale. Så vi undersøger, hvordan vi kan forbedre disse indstillinger for at give folk flere muligheder for at veje ind, mens vi stadig giver folk kontrol over de samtaler, de starter. Derudover gør vi det lettere at læse alle samtaler omkring en Tweet med et nyt layout til svar og mere tilgængelige Retweets med kommentarer.

En ting, vi ved med sikkerhed, er, at du vil være kreativ med denne opdatering. Måske vil du være vært for en debat om fordelene ved ananas på pizza (#TeamPineapple) med andre pizza pals eller invitere et panel af fremtrædende gæster til en chat ved siden af. Du kan endda spille et spil tic-tac-toe for folk at følge med uden at røre ved dine bevægelser. Vi er glade for at se, hvad du gør!

Den nye funktion testes i øjeblikket på et begrænset grundlag for udvalgte personer på tværs af et antal Twitter-platforme. Der er ingen indikation af, hvornår funktionen udrulles til alle brugere, men det er bestemt noget at huske på, hvis du ser den dukke op som en mulighed i de kommende uger eller måneder.

Vil den nye samtaleindstilling gøre Twitter sjovere og tråde lettere at navigere? Er det muligt. Det er også muligt, at tråde kan blive meget mindre livlige og interessante.

Artiklen forsætter under annoncen