tidspunkt for lanceringen af iPhone 13 afsløret i ny rapport fra Bloomberg

tidspunkt for lanceringen af iPhone 13 afsløret i ny rapport fra Bloomberg

14. juli 2021 Slået fra Af Mathias

Den næste generation af iPhone-serien er et af de mest ventede produkter hvert år. Men i modsætning til andre år er vi stadig usikre på, hvornår iPhone 13-lanceringseventen vil finde sted. Vi har set flere rapporter, der tyder på, at iPhone 13-produktionen enten er tidlig eller planmæssig. De antydede, at Apple tager de nødvendige skridt for at sikre, at den nye iPhone-serie bliver lanceret til tiden i år. Nu bekræfter en helt ny historie fra Bloomberg tilsyneladende, at Apple planlægger at annoncere de fire iPhone 13-versioner til tiden i år.

Apple præsenterer traditionelt nye iPhones i midten af september under en meget ventet iPhone-pressemøde. Telefonerne kan forudbestilles den første fredag efter keynoten. En uge senere sendes enhederne til onlinekøbere og lanceres i butikkerne.

Pandemien tvang Apple til at udsætte denne dans sidste år. De foranstaltninger, som forskellige regeringer traf for at mindske spredningen af COVID-19, havde indflydelse på tidsplanen for iPhone 12-produktionen. Apple forsinkede iPhone 12-annonceringen med en måned og bekræftede beslutningen i forbindelse med sin indtjeningsrapport for juli 2020.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 13-lanceringsevent

Bloombergs Mark Gurman har erfaret, at Apple planlægger at fremstille op til 90 millioner iPhone 13-enheder i år. Det er en “kraftig” stigning i forhold til sidste år. Rapporten siger, at Apple normalt bestiller 75 millioner enheder til den første produktion af en ny iPhone. Denne første produktion står for salget frem til årets udgang.

Apples store produktionsmål for iPhone 13 tyder på, at lanceringsbegivenheden skulle finde sted i midten af september, lige efter planen.

Apple planlægger opdateringer til alle de nuværende modeller, der spænder over de almindelige 5,4-tommers og 6,1-tommers versioner og 6,1-tommers og 6,7-tommers Pro-modellerne. Telefonerne, der har kodenavnet D16, D17, D63 og D64, forventes alle at blive annonceret i september, hvilket er tidligere end sidste års introduktion i oktober, bl.a. takket være, at forsyningskæden er ved at komme sig.

Læs også  Pixel 5 afslører: Se Googles livestream lige her kl 14:00

Den nuværende mangel på chips vil ikke påvirke Apples evne til at masseproducere nye iPhones. Apple er den vigtigste kunde hos TSMC, som producerer de specialfremstillede chips i A-serien og M-serien til iPhone, iPad og Mac. Som følge heraf vil Apples forretning utvivlsomt blive prioriteret.

Artiklen forsætter under annoncen

De rygtede opgraderinger

Rapporten indeholder også en liste over de forskellige iPhone 13-opgraderinger, der forventes i år. Apple vil sandsynligvis afsætte rigeligt med tid under lanceringsbegivenheden til de fleste af dem. De nye iPhones vil levere et velkendt design. Men de vil også indeholde flere bemærkelsesværdige ændringer og masser af forbedringer under motorhjelmen.

Bloomberg siger, at mindst én iPhone 13-variant vil være udstyret med en LTPO-skærm, der kan understøtte dynamiske opdateringshastigheder på op til 120 Hz. Apple brugte teknologien først på Apple Watch for at muliggøre always-on-funktionen. Det polykrystallinske lavtemperaturoxid vil også bruge IGZO-teknologi (indiumgalliumzinkoxid) for at forbedre effektiviteten og responsen.

iPhone 13-telefoner vil have en mindre hak, og Apple sigter mod på sigt at fjerne den helt. Det er sandsynligt, at notch’en også vil blive mindre næste år, ifølge rapporten. IPhone 13-skærmen vil ikke være udstyret med en fingeraftrykssensor i skærmen, men Apple har angiveligt testet en sådan.

Artiklen forsætter under annoncen

Opgraderingerne af iPhone 13-kameraet vil omfatte avancerede videooptagelsesfunktioner og forbedret optisk zoom. Andre iPhone 13-opgraderinger omfatter den næste generation af processoren. A14 Bionic-efterfølgeren vil efter sigende have seks kerner.

Hvornår får vi det at vide?

Sidste år meddelte Apple i slutningen af juli, at iPhone 12-udgivelsen ville blive forsinket. Afsløringen kom, da Apple rapporterede om resultatet for juni 2020-kvartalet. Apples kvartalsregnskabsmøde for juni 2021-kvartalet er også fastsat til slutningen af juli i år. Hvis lanceringen af iPhone 13 skulle blive væsentligt forsinket, vil Apple sandsynligvis advare investorerne i god tid i forvejen

Læs også  Google Maps har lige fået en af de vigtigste opdateringer nogensinde

En separat rapport tidligere i år hævdede, at lanceringen af iPhone 13 kunne finde sted i den tredje uge af september. Det gør den 14. september til den sandsynlige dato for pressekonferencen. Udgivelsesdatoen for iPhone 13 ville i så fald være den 24. september, baseret på udgivelsestidspunktet tidligere.

Artiklen forsætter under annoncen