Tesla-opdatering: Disney+ streaming, bilvask og automatisk dæmpning af spejle

Tesla-opdatering: Disney+ streaming, bilvask og automatisk dæmpning af spejle

30. juli 2021 Slået fra Af Mathias

En af de bedste ting ved at eje en Tesla er, hvor ofte virksomheden laver opdateringer. Med få ugers mellemrum får Teslas biler en masse nye funktioner, ligesom din telefon eller computer. Og den seneste Tesla-opdatering er særligt spændende for fans af Marvel Cinematic Universe. I softwareopdateringen 2021.24 tilføjede Tesla Disney+ til en voksende liste af streamingtjenester. Teslas Theater-app har tidligere inkluderet Netflix, Hulu og YouTube samt Twitch.

Som med alle de tjenester, der er tilgængelige i Tesla Theater, skal bilen være parkeret for at se Disney+. Den hastighed, hvormed Tesla har tilføjet nye tjenester til Theater-appen, er imponerende. Det eneste problem er, at der tilsyneladende dukker flere tjenester op hver måned. HBO Max, Paramount+ og Peacock er stadig ikke til at finde. Måske vil Tesla en dag supplere sin samling.

Artiklen forsætter under annoncen

Der er en række andre funktioner, der er blevet tilføjet i denne opdatering, såsom Car Wash Mode:

Car Wash Mode lukker alle vinduer, låser opladningsporten og deaktiverer forrudeviskere, sentry mode, walk-away dørlåse og parkeringssensorklokker. For automatiske bilvaskemaskiner med transportbånd skifter indstillingen Free Roll til neutral og forhindrer, at parkeringsbremsen aktiveres automatisk, hvis du forlader vaskeriet. For at få adgang til bilvasktilstand skal du trykke på Kontrol > Service > Bilvasktilstand.

Tesla 2021.24 softwareopdateringens højdepunkter

Her er nogle af de andre højdepunkter fra Tesla-softwareopdateringen (via u/Emulsifide på Reddit):