Stop med at betale for iCloud – Google One vil nu sikkerhedskopiere din iPhone gratis

Stop med at betale for iCloud – Google One vil nu sikkerhedskopiere din iPhone gratis

2. august 2020 0 Af Mathias
  • Google One er en cloud-lagringstjeneste, der nu tilbyder gratis sikkerhedskopiering af telefoner på iOS og Android.
  • Enhver med en Google-konto kan nu bruge Google One-appen og deres gratis 15 GB lagerplads til at tage backup af alle deres fotos, videoer og dokumenter.
  • ) Hvis du har brug for mere end 15 GB cloud-opbevaring, kan du opgradere til en af ​​de betalte niveauer fra $ 1,99 pr. Måned for 100 GB lagerplads og yderligere fratræden med medlemskab.

Bortset fra en viral pandemi, der bringer hele verden til at stoppe, er der få scenarier mere skræmmende end mister alle dataene på din smartphone. Mange af os holder alt, hvad vi holder kært, på vores telefoner, fra fotos med venner og familie til videoer af ture, vi har taget til vigtige dokumenter, som vi ikke har overført til vores computere endnu. At miste disse data ville være ødelæggende, og det er grunden til, at Googles seneste meddelelse skulle glæde både iOS- og Android-enhedsejere ens: Gratis automatiske sikkerhedskopier af telefoner gennem Google One.

Google One er en cloud-lagringstjeneste, der blev lanceret tilbage i 2018 og har et antal betalte niveauer, der starter på $ 1,99 om måneden for 100 GB opbevaring. Ved lanceringen bød det også en række andre fordele, fra live support til Google Play-kreditter, men sidst på sidste år blev der tilføjet automatiske sikkerhedskopieringer til betalte medlemmer med Android-enheder. Onsdag gjorde Google ikke kun disse sikkerhedskopier gratis, men udvidede dem til iOS-enheder.

Artiklen forsætter under annoncen

“Automatisk sikkerhedskopiering af telefonen vil være tilgængelig på Android-telefoner, selvom du ikke har ikke et Google One-medlemskab, ”siger Google One-chef Larissa Fontaine. ”Og hvis du har en iPhone, introducerer vi en ny iOS-app, der giver dig mulighed for at gemme fotos, videoer, kontakter og kalenderbegivenheder med Google. Begynd at tage sikkerhedskopi af din telefon med Google One-appen, og gem de ting, du interesserer dig for, ved hjælp af de gratis 15 GB lagerplads, der følger med din Google-konto. Hvis du bryder, mister eller opgraderer din telefon, kan du hvile let med at vide, at dine data er sikre i skyen. ”

Læs også  Dette er muligvis den dato, hvor du kan forudbestille PS5

Alle med en Google-konto får automatisk 15 GB gratis lagerplads, og du kan nu bruge pladsen til at tage backup af din telefon, selvom du ejer en iPhone. Når du først har gemt 15 GB data på Google One, vil du naturligvis administrere dem, og det er grunden til, at Google tilføjer en lagringshåndtering på nettet og i den app, som du kan bruge til at se, hvilke filer der er optager mest plads og fjern filer, som du ikke har brug for.

Hvis 15 GB ikke er nok plads, men du foretrækker Googles skylager løsning til andre på markedet, kan du opgradere til et betalt medlemskab i appen. Den billigste plan starter ved $ 2, men du kan få op til 2 TB skyopbevaring for $ 9,99 om måneden eller $ 99 om året, hvis du har brug for et ton plads til alle dine filer.

Artiklen forsætter under annoncen