Spotify Premium Duo er en nedsat familieplan, men for par

Spotify Premium Duo er en nedsat familieplan, men for par

6. juli 2020 0 Af Mathias
  • Spotify annoncerede en ny Premium Duo-plan onsdag, der lader to personer have deres egne konti under den samme plan for $ 12,99 / måned.
  • )

  • Spotify Premium Duo kommer også med en eksklusiv Duo Mix-spilleliste, der kombinerer din yndlingsmusik med de øverste melodier fra din partner eller værelseskammerat.
  • For at tilmelde dig Premium Duo, skal du bo på den samme adresse som den anden bruger.

Forsøg på at administrere en enkelt abonnementstjeneste med en betydelig anden kan være fulde af fare. Masser af os har været ofre for algoritmer, der ser ud til at favorisere det andet husstand, hvorfor det ofte er nødvendigt at have separate profiler. Desværre har ikke alle tjenester individuelle profiler, men at betale for to abonnementer i en husstand er heller ikke et godt alternativ. Derfor er Spotifys nye Premium Duo-plan det perfekte kompromis for par, der ønsker at bevare deres algoritmer uden at spilde nogen ekstra penge.

Designet til par, der bor på samme adresse, giver Premium Duo hver enkelt deres egen Premium-konto under en plan til $ 12,99, hvilket er kun $ 3 dyrere end en standard Premium plan. Selv om planen var tilgængelig på udvalgte markeder før i dag, rulles den ud til 55 nye lande onsdag.

Artiklen forsætter under annoncen

Ud over at spare dig og din partner, værelseskammerat eller stoveway nogle penge, mens du fortsætter med at tilbyde begge jer alle fordele ved Spotify Premium (reklamefri streaming, offline lytning, ubegrænset springer over), introducerer Premium Duo også en eksklusiv Duo Mix-afspilningsliste, som regelmæssigt opdateres med musik, som I begge nyder. Du kan vælge at filtrere spillelisten for at nå chill-melodierne eller de optimistiske sange, og hvis du ikke er interesseret, kan du forlade.

Læs også  Et nærmere kig på Apple News og Flipboard, to must-have apps i en alder af coronavirus

Artiklen forsætter under annoncen

“I dag er vi stolte over at lancere Spotify Premium Duo, en første af -en slags lydudbydelse til kun to personer i samme husstand, ”siger Alex Norström, Spotify Chief Freemium Business Officer. “Premium Duo inkluderer vores omfattende musik- og podcastkatalog og alt det, brugerne elsker om Spotify Premium. Med to individuelle Premium-konti kan du begge lytte uafhængigt, uafbrudt og få alle dine personlige spillelister og funktioner skræddersyet til dig. Vi er glade for at bringe denne unikke Spotify Premium-plan til endnu flere markeder i hele verden. ”

Hvis du allerede betaler for Spotify Premium, kan du skift til Premium Duo ved at gå til kontosiden på Spotify.com og trykke på “Change Plan.” Hvis du vælger at opgradere på denne måde, beholder du din eksisterende konto og alle afspilningslister, likes og hver gemt sang, du har akkumuleret indtil dette tidspunkt. Hvis du ikke har prøvet Spotify Premium, er du muligvis kvalificeret til en gratis måned Premium Duo, når du tilmelder dig. Bare husk, at du skal bo på den samme adresse som den anden bruger, hvis du beslutter at tilmelde dig Premium Duo.

Artiklen forsætter under annoncen