Spotify Plus er et abonnement til under en dollar med reklameunderstøttelse og Premiums bedste fordele

Spotify Plus er et abonnement til under en dollar med reklameunderstøttelse og Premiums bedste fordele

4. august 2021 Slået fra Af Mathias

Alle individuelle streamingtjenester er relativt overkommelige. Problemet er, at de fleste mennesker er abonneret på flere streamingtjenester. Mange af disse streamingtjenester tilbyder en række forskellige abonnementer for at imødekomme forskellige målgrupper.

Netflix Basic koster f.eks. 8,99 USD om måneden for SD-video på en enkelt skærm. I mellemtiden tilbyder Netflix Premium fire skærme og Ultra HD-kvalitet for 17,99 dollars om måneden. Spotify er den største musikstreaming på jorden, men den eneste forskel mellem abonnementerne er antallet af konti, de tilbyder. Det kan ændre sig med indførelsen af Spotify Plus.

Som rapporteret af The Verge, er Spotify i øjeblikket ved at teste et nyt abonnementsniveau, der vil ligge mellem deres gratis og premium abonnementer. Spotify Plus vil bevare mange af fordelene ved Spotify Premium, men indeholder reklamer. Selv om der vil være reklamepauser, vil Spotify Plus give brugerne mulighed for at vælge sange og album og vil også give dem mulighed for at springe så mange numre over, som de vil.

Hvis du nogensinde har brugt Spotifys gratis niveau, ved du, hvor restriktivt det kan være. Gratis brugere må kun springe seks numre over i timen. Derudover kan de ikke afspille individuelle sange og album. Ud over nogle få udvalgte playlister skal de shuffle for at lytte til musik på tjenesten.

Artiklen forsætter under annoncen

En læser gjorde The Verge opmærksom på den uannoncerede abonnementsplan i denne uge. Skærmbilleder afslører, at Spotify Plus, i hvert fald under testen, kun koster 0,99 dollars om måneden. Det er en tiendedel af prisen for Spotify Premium, som starter ved 9,99 dollars om måneden for individuelle konti. Premium Duo tilføjer en anden konto for 12,99 dollars om måneden, mens Premium Family omfatter seks konti for 15,99 dollars om måneden. Og hvis du er studerende, er der også en Student-plan, som koster 4,99 dollars om måneden.

Læs også  Apple nedsætter provision for App Store for de fleste udviklere i 2021

Spotify har siden bekræftet eksistensen af Spotify Plus-testen i en erklæring.

Spotify bekræfter Spotify Plus som produkt

“Vi arbejder altid på at forbedre Spotify-oplevelsen, og vi udfører rutinemæssigt tests for at informere vores beslutninger,” siger en talsmand for Spotify til The Verge. “Vi udfører i øjeblikket en test af en annonceunderstøttet abonnementsordning med et begrænset antal af vores brugere.”

Virksomheden gjorde det også klart, at det at teste en funktion ikke sikrer lanceringen af den: “Nogle tests ender med at bane vejen for nye tilbud eller forbedringer, mens andre måske kun giver læring. Vi har ikke yderligere oplysninger at dele på nuværende tidspunkt.”

Artiklen forsætter under annoncen

Vi har ingen idé om, hvornår eller om Spotify Plus vil se dagens lys. Når det er sagt, kan det, selv om det koster mere end 1 dollar om måneden, være den perfekte mellemvej for nogle abonnenter.