Spotify har lige fået en fantastisk funktion, som Apple Music har haft i årevis

Spotify har lige fået en fantastisk funktion, som Apple Music har haft i årevis

11. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Spotify tilføjede en ny funktion i denne uge, der lader brugere søge efter tekster i iOS- og Android-appen.
  • Hvis du åbner Spotify-appen, skal du bare gå til søgefanen og indtaste, hvor mange ord du kan huske fra en sang, og de vises i søgeresultaterne.
  • Apple Music introducerede denne funktion på iOS 12 for over to år siden, men Spotify kom endelig ind.

Der er få ting i livet mere frustrerende end at have teksten til en sang fast i dit hoved og være helt ude af stand til at huske navnet på den sang . Heldigvis har Internettet for det meste løst dette problem med sider, der er dedikeret til transskription af teksterne til hver sang, der nogensinde er skrevet, men vil du virkelig skulle springe mellem din browser og din valgte musikstreaming-app bare for at slå op på teksterne?

Apple løste dette problem tilbage i 2018, da iOS 12 blev tilføjet lyrisk søgning til Music-appen, men i denne uge matchede den største musikstreamingtjeneste i verden endelig iPhone-producenten med en lignende funktion. Som det blev set af 9to5Mac , rullede Spotify ud en ny tekstsøgningsfunktion på iOS- og Android-versionerne af sin app mandag. Spotify-designer Lin Wang (som går af Lina) delte nyheden på Twitter, i mangel af en pressemeddelelse.

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : Prime Day er to dage væk – men disse 10 skøre tilbud er tilgængelige nu

Hvis du åbne Spotify-appen på din iPhone eller Android, kan du teste funktionen ved blot at gå til fanen Søg og skrive de tekster, du vil finde, i søgefeltet øverst på skærmen. Sange, der har tekster, der matcher din søgesætning, vises i søgeresultaterne med et “Lyrics match” -tag.

Som Spotify-abonnent, jeg personligt har aldrig bemærket, at denne funktion ikke var tilgængelig i appen, da jeg er blevet så vant til at lave en linie til min browser, så snart en tekst vises i mit hoved. Men at have det tilgængeligt direkte i appen fjerner endnu et trin, og jeg er sikker på, at jeg vil udnytte denne funktion.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Epic Games bliver desperat i sin mislykkede 'Fortnite' kamp med Apple