Spotify giver dig endelig mulighed for at streame musik fra et Apple Watch uden en iPhone

Spotify giver dig endelig mulighed for at streame musik fra et Apple Watch uden en iPhone

9. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Spotify tilføjer standalone streaming til sin Apple Watch-app.
  • Tidligere abonnerede Spotify Premium-abonnenter måtte have deres iPhone med for at streame musik fra Spotify-appen på deres Apple Watch.
  • Spotify har endnu ikke formelt annonceret opdatering, men den rulles nu ud globalt og skal begynde at vises på alle Apple Watch i de kommende dage.

Spotify bragte sin app til Apple Watch helt tilbage i november 2018, men i de to år siden har den eneste måde at faktisk bruge appen på at bære din iPhone med dig også. Dybest set fungerede det som en fjernbetjening til Spotifys iPhone-app, men ifølge TechCrunch begyndte Spotify at udrulle support til standalone streaming på Apple Se app i denne uge. Testingen begyndte sidste efterår, og snart har alle adgang.

Artiklen forsætter under annoncen
I DAG & # 039; S AMAZON-AFTALER : 5 vildt populære produkter, der stopper ikke med at sælge hos Amazon

“Med Spotify til Apple Watch kan du styre Spotify-oplevelsen fra dit håndled. Du kan nu streame Spotify direkte fra dit Apple Watch og endda bruge Siri til at styre afspilningen! ” Spotify udtaler på en ny supportside, der for nylig blev tilføjet til sit websted for at afspejle den nye funktion. “Ud over at streame Spotify direkte fra dit håndled kan du også styre afspilning af Spotify, med Spotify Connect-indbygget funktion kan du vælge, hvilken enhed du vil afspille Spotify på, og vælge alt, hvad du vil afspille fra dine nyligt spillede spor.”

Spotify bemærker også på denne supportside, at for at streame musik direkte fra dit håndled skal du have en Spotify Premium abonnement, et Apple Watch Series 3 eller en nyere version med watchOS 6.0 (selvom watchOS 7.1 anbefales), en mobil- eller WiFi-forbindelse og den nyeste version af Spotify-appen på din iPhone.

Læs også  Sony afslørede netop designet af PS5-spilbokse

Da jeg fortalte en af mine kolleger nyheden om, at fristående streaming kom til Apple Watch, var han i ekstase. Han er kun en af mange Apple Watch-brugere, der bærer enheden, når de træner, men tidligere var også tvunget til at trække deres iPhone med, hvis de ville lytte til musik på Spotify. Han og alle andre Spotify-abonnenter vil snart kunne efterlade iPhone og streame musik via en mobil- eller WiFi-forbindelse.

“Vi er fokuseret på at udvikle oplevelser, der gør det muligt for brugerne at lytte til Spotify, hvor og når de vil – uanset enhed eller platform, ”sagde en Spotify-talsmand til TechCrunch, da han blev spurgt om opdateringen, som endnu ikke formelt er annonceret af virksomheden pr. Onsdag aften. “Efter en indledende testperiode udruller vi nu streamingfunktioner til Spotify på Apple Watch.”

Artiklen forsætter under annoncen

Talsmanden tilføjede også, at dette er en global udrulning, så i de kommende dage skal alle med et Apple Watch og en Spotify Premium-konto endelig være i stand til start streaming musik iPhone-fri.