'Spider-Man' PS4-ejere får ikke den remasterede PS5-version gratis

'Spider-Man' PS4-ejere får ikke den remasterede PS5-version gratis

26. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • Hvis du ejer Marvels Spider-Man på PS4, er der ingen gratis opgradering til PS5 remaster.
  • Sony sagde i denne uge, at den eneste måde at få Marvels Spider-Man : Remastered er at købe Miles Morales Ultimate Edition eller købe standardudgaven af Miles Morales og betale for opgraderingen.
  • Sony har ingen planer om at tilbyde Spider-Man: Remastered som et enkeltstående køb på PS5.

Ud over at være et af efterårets mest efterspurgte spil, Marvels Spider-Man: Miles Morales har også været genstand for flere kontroverser. For det første var vi ikke sikre på, om det var en efterfølger, en spin-off eller en udvidelsespakke til det originale PS4-spil. Insomniac Games fjernede til sidst forvirringen, men så lærte vi i sidste uge, at spillet også ville blive lanceret på PS4 i efteråret for dem, der ikke er klar til at købe en PS5. Hvis du får PS4-versionen af Miles Morales , er du forpligtet til at modtage en gratis opgradering til PS5-versionen af spillet.

Stadig med mig? Sandsynligvis ikke længe. Der er en standardudgave af Miles Morales og en Miles Morales Ultimate Edition . Ultimate Edition af spillet leveres med en remastered version af originalen Marvels Spider-Man , komplet med fantastisk grafik og effekter, som kun PS5 kan opnå. Her er problemet: Medmindre du køber Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition , vil du ikke få Marvel’s Spider-Man: Remastered gratis, selvom du allerede ejer originalen Marvel’s Spider-Man til PS4. Faktisk er der ingen opgraderingssti for ejere af PS4-spillet.

Hvis du på en eller anden måde greb noget af det, jeg forsøgte at forklare ovenfor, her er hvad Sony fortalte Kotaku for at forklare, hvorfor folk, der allerede ejer Marvels Spider-Man på PS4, ikke får den remasterede version gratis:

Marvels Spider-Man: Remastered er en forbedret version af Marvels Spider-Man og er inkluderet som en del af Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition til PlayStation 5. Derudover kan spillere, der køber Marvel’s Spider-Man: Miles Morales på PlayStation 4 kan opgradere uden ekstra omkostninger til PS5-versionen af Marvels Spider-Man: Miles Morales og kan drage fordel af en betalt -opgradere for at downloade Marvel’s Spider-Man: Remastered .

Der er i øjeblikket ingen planer om at tilbyde Marvels Spider-Man: Remastered som en enkeltstående. Spillere med en kopi af Marvels Spider-Man til PS4 kan købe Marvels Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition til at opleve Marvels Spider-Man: Remastered på PS5. Marvels Spider-Man til PS4 er også bagudkompatibel på PS5.

Jeg forstod faktisk alt, hvad der blev kommunikeret i dette citat, og mit hoved er stadig spinding. Dybest set, hvis du ejer Marvels Spider-Man på PS4, har du ikke ret til noget. Den remasterede version af spillet er eksklusiv til Ultimate Edition af Miles Morales , og du kan ikke erhverve det separat. Hvis du vil se, hvordan PS5-versionen af dette rigtig gode PS4-spil ser ud, skal du købe Marvel’s Spider-Man: Miles Morales .

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Google vil ikke længere lade dig logge ind på enheder med Android 2.3.7 eller lavere i næste måned

“Det betalte opgraderingstilbud er kvalificeret både hvis du opgraderer [Spider-Man: Miles Morales] fra PS4 til PS5, og hvis du køber standarden Miles Morales udgave på PS5, ”tilføjede Sony i en anden erklæring til Kotaku .