Spar op til $ 200 på din Xbox Series X eller Series S forudbestilling med denne aftale

Spar op til $ 200 på din Xbox Series X eller Series S forudbestilling med denne aftale

22. september 2020 1 Af Mathias
  • GameStop har allerede en aftale, der reducerer Xbox Series X og Series S-prisen med op til $ 200.
  • Forhandleren vil lade spillere bytte deres gamle generationskonsol til en ny serie X eller serie S og tildele dem mellem $ 100 og $ 200 i kreditter til nye Xbox-forudbestillinger.
  • Kunder kan handle i alle Xbox One-, PS4- og Nintendo Switch-modeller i henhold til en GameStop-e-mail.

Til $ 499 er Xbox Series X og PS5 dyrere ved lanceringen end deres forgængere. Det er næppe en overraskelse i betragtning af de formidable hardwareopgraderinger på begge konsoller, og $ 500 ser ud til at være det søde sted for næste generations konsoller. Det hjælper også med, at både Microsoft og Sony har billigere muligheder for købere med et stramt budget. Xbox Series S koster $ 299, mens den diskløse PS5 sælges til $ 399. Derudover tilbyder Microsoft også kunderne en fremragende afdragsplan for de nye konsoller, der leveres med fri adgang til Xbox Game Pass, cloudstreaming på mobile enheder og en måde at opgradere hardware nede ad vejen.

Ikke alle købere er berettigede til Xbox All Access-betalingsplan, men andre detailhandlere er klar til at hjælpe deres kunder med et næste generations konsol køb. En rapport for nogle dage siden afslørede alle de betalingsmuligheder, GameStop overvejede for de nye konsoller, inklusive layaway- og afdragsprogrammer. Det viser sig, at forhandleren har udarbejdet et andet tilbud, der giver dig mulighed for at barbere op til $ 200 rabat på prisen på Series X og Series S.

Artiklen forsætter under annoncen

At købe en helt ny Xbox Series X til $ 300 lyder som den slags aftale, du får i 2023, men GameStop gør det muligt lige nu. Den eneste betingelse er, at du bliver nødt til at bytte din eksisterende konsol for at reducere prisen på Xbox Series X. I betragtning af at de nye Xbox-modeller også kører alle tidligere Xbox-spil, vil dette være en no-brainer for nogle. Men GameStop giver dig også mulighed for at bytte andre konsoller, inklusive en PS4 eller switch.

Læs også  Google giver dig snart gratis tv-kanaler via Chromecast

Ifølge GameSpot , forhandleren annoncerede indbytningsværdierne i en nylig e-mail med fokus på serie X. Men du vil også være i stand til at bruge kredit til Series S også. Hvis du bruger op til $ 200 i besparelser i forhold til prisen på den billigere nye Xbox, får du en utrolig pris på $ 100, hvilket er en god pris at betale for en næste generations konsol. Du skal dog vide, at Series S dog ikke kan spille de spil, der er optimeret til Xbox One X. Men det vil spille alle de spil, der er frigivet til Xbox One og Xbox Series X.

Artiklen forsætter under annoncen

Her er den slags kredit, du kan forvente til din sidste generations konsolbytte på GameStop:

  • $ 200 – Xbox One X, PS4 Pro
  • $ 175 – Nintendo Switch, PS4 (1TB model)
  • $ 125 – Nintendo Switch Lite, Xbox One S, PS4 (500GB model)
  • $ 100 – Xbox One (500GB model)

Xbox Series X og Series S lanceres den 22. september. Microsoft, Amazon, Best Buy, GameStop, Walmart, Target, Sam’s Club, Newegg og andre detailhandlere vil tilbyde forudbestillinger, der starter kl. 8 PST. Af disse er Best Buy, GameStop, Microsoft Store og Walmart de eneste, der også tilbyder Xbox All Access.