Sonys første store PS5-reklame fortæller os ikke prisen eller udgivelsesdatoen

Sonys første store PS5-reklame fortæller os ikke prisen eller udgivelsesdatoen

25. august 2020 0 Af Mathias
  • PS5-prisen og udgivelsesdatoen kan være de detaljer, gamere kunne forvente af Sonys første globale PlayStation 5-annonce, men det er ikke tilfældet.
  • Virksomheden frigav den første PS5-reklame, men klippet fokuserer på tre funktioner, som Sony allerede har annonceret.
  • Sony præsenterer den nye DualSense-controller’s haptiske feedback og adaptive triggere og konsolens 3D-lyd i annoncen uden at angive detaljer om tilgængelighed.

Sonys første PS5 globale kommercielle netop lanceret, men det fortæller os ikke noget nyt. Det er ikke sådan, at den korte trailer ikke er smukt udformet, eller at den ikke vil begejstre gamere, især PlayStation-loyalisterne, der vil købe konsollen, så snart den kommer ud. Og det er ikke det, at det ikke tilbyder nogen nyttige PS5-oplysninger.

Men vi nærmer os slutningen af august i et ellers dystre år, og hverken Sony eller Microsoft er klar til at afgive de første meningsfulde meddelelser om nogle af de mest forventede produkter i året. I det mindste delte Microsoft nogle spændende nye detaljer om Xbox Series X tidligere i denne uge, da virksomheden afslørede den nye brugergrænseflade for konsollerne. Sony reagerede på dette afslør med et 74 sekunders klip, der kun fremhæver tre funktioner i konsollen.

Artiklen forsætter under annoncen

DualSense-controllerens nye haptiske feedback og dens adaptive triggere såvel som PS5’s nye Tempest 3D AudioTech er de tre funktioner, som Sony insisterer på i reklamen.

“I vores første globale digitale annonce til PS5-konsollen, vil du se den nye konsols funktioner komme til live gennem en ung kvindes øjne og hendes bevægelser,” skrev Sony i en blog post, der ledsager reklamen.

”Det starter, når hun går hen over en frosset sø og mærker isen ved hendes fødder. Idet karakteren mærker fare, viser den pludselige eksplosive afsløring af kraken fra den iskolde overflade den haptiske feedback-fornemmelse, du kan føle fra DualSense trådløs controller til PS5-konsollen. ”

Læs også  Dette kan være den første Samsung-telefon med et kamera under skærmen
Artiklen forsætter under annoncen

Den unge kvinde “reagerer derefter på alt, hvad hun hører” (Tempest 3D AudioTech) og ender med at tegne sin bue. ”Spændingen i hendes bowstring er en fornemmelse, som du også føler, muliggjort gennem den trådløse DualSense-controller’s adaptive triggere,” forklarer Sony.

PS5 leverer nye spiloplevelser ved hjælp af den nye DualSense-controller, og det er der ingen tvivl om. Lyden og den nye grafik giver udviklere også mulighed for at gå ud over, hvad der var muligt på tidligere generationskonsoller. Men det er stadig, at spillere er mere interesserede i, hvor meget PS5 vil koste, især i år. Bare gå til videoens kommentarsektion på YouTube, og du vil bemærke, at potentielle købere ikke er så meget interesserede i controller eller lyd lige nu.

Den nye coronavirus forhindrer muligvis nogle mennesker i at købe et PS5-køb i efteråret. Desuden har Sony muligvis en begrænset levering til rådighed i år med rygter om, at Sony vil oprette op til 10 millioner enheder i 2020.

Artiklen forsætter under annoncen

Også vigtigt er konsolens udgivelsesdato, som forbliver et mysterium. Og tilføjelsen nævner ikke en forudbestillingsdato. Det er ikke sådan, at vi forventer, at Sony afslører disse centrale PS5-detaljer med en kommerciel. Men det er ikke som Sony kan give PS5 den personlige presseevent, som den ellers ville fortjene. Den igangværende sundhedskrise tvinger Sony til at afsløre information om PS5-tilgængelighed via en online begivenhed, trailer / ny annonce og blogindlæg. Dette er de eneste sikre muligheder. Og det er uklart, hvornår Sony vil trække den adaptive trigger på disse oplysninger.

Læs også  Google har netop lanceret sin første batteridrevne Nest Cam og dørklokke

Annonceen følger nedenfor, mens Sonys blogindlæg tilbyder mere feedback om DualSense controller fra udviklere:

Artiklen forsætter under annoncen