Sony siger, at PS5-frigivelse ikke vil blive forsinket

Sony siger, at PS5-frigivelse ikke vil blive forsinket

15. maj 2020 0 Af Mathias
  • Sony sagde i en ny indtjenings- og vejledningsrapport, at frigørelsen af ​​PlayStation 5 stadig er på rette spor for feriesæsonen.
  • Virksomheden erkendte, at den nye coronavirus udgør forskellige udfordringer for PS5-udviklingen, men lanceringsplanerne er ikke ændret.
  • Sony afslørede ingen faktiske detaljer om lanceringen, så PS5's pris og udgivelsesdato er hemmeligheder, der vil blive behandlet på et senere tidspunkt.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

PlayStation 5 er et af årets hotteste produkter, og Sony bekræftede netop, at den planlægger at lancere den nye konsol efter planen. Ligesom Xbox Series X skal PS5 i feriesæsonen 2020, og Sony har ikke afsløret en faktisk udgivelsesdato. Men den japanske kæmpe sagde i en nylig indtjeningsrapport, at planerne om at lancere spilriggen stadig er på plads, på trods af den nye sundhedskrise til coronavirus, der ændrede alle aspekter af livet i de sidste par måneder.

Artiklen forsætter under annoncen

Microsoft sagde for et par uger siden, at Series X vil ramme butikker i feriesæsonen. Microsoft anerkendte også udfordringerne med at sætte sidste hånd på konsollen, mens de arbejder hjemmefra, hvilket antydede, at forsinkelser ved lancering altid er mulige, afhængigt af hvordan sundhedskrisen udvikler sig. Rapporter, der fulgte, sagde, at Sony planlægger at lancere PS5 som oprindeligt planlagt også, selvom PS5-aktien muligvis er lav i starten. De samme rapporter sagde, at den nye PlayStation ikke vil blive udsat, medmindre Microsoft også forsinker sit produkt.

Sony offentliggjorde onsdag sin indtægtsrapport for regnskabsår, der sluttede den 31. marts, samt udsigterne for det følgende regnskabsår. Det er også en rapport, der blev forsinket på grund af COVID-19, et dokument, som vi forventede at indeholde nogle henvisninger til den nye konsol.

Læs også  Stop med at betale for iCloud - Google One vil nu sikkerhedskopiere din iPhone gratis

Sony afslørede at omsætningen fra spil faldt med 14% sammenlignet med det foregående år, primært på grund af faldet i PS4-hardware- og -spilsalg. Dette understreger yderligere vigtigheden af ​​PS5-lanceringen, hvilket kan hjælpe Sony med at øge salget af både hardware og software. Det antager, at virksomheden kan fremstille nok enheder til at imødekomme efterspørgslen ved lanceringen.

Sony bemærkede også, at COVID-19 havde en lille indflydelse på PS4-produktionen, men efterspørgsel på kort sigt bliver adresseret af eksisterende lager, og “salget er i god trend.” Udbruddet havde en positiv indvirkning på salg af spil såvel som PS Plus og PlayStation Now-abonnentnumrene, som er steget markant. ”

Artiklen forsætter under annoncen

Sony adresserede også PlayStation 5 i dokumentet. ”Selvom faktorer som medarbejdere, der arbejder hjemmefra og begrænsninger for international rejse, har byttet på nogle udfordringer med hensyn til en del af testprocessen og kvalificeringen af ​​produktionslinjer, fortsætter udviklingen med lanceringen af ​​konsollen, der er planlagt til feriesæsonen 2020,” Sagde Sony. Virksomheden fremsatte ingen andre kommentarer vedrørende PS5 i indtjenings- og vejledningsrapporten.

En række rapporter sagde i de sidste par uger, at Sony vil afhold en PS5-begivenhed i begyndelsen af ​​juni, hvor konsolens design muligvis afsløres. Et rygte sagde også, at forbestillinger muligvis kan starte efter begivenheden. Coronavirus-krisen kan dog påvirke nogle af disse planer. Hvis disse rapporter og lækager er nøjagtige, kan PS5-frigørelsesdato og pris blive afsløret i næste måned.

Artiklen forsætter under annoncen