Sony siger, at disse tv'er er 'Klar til PlayStation 5'

Sony siger, at disse tv'er er 'Klar til PlayStation 5'

3. august 2020 0 Af Mathias
  • Sony afslørede en ny tagline kaldet ‘Klar til PlayStation 5’, som vil blive anvendt på tv’er, der er i stand til at fremvise næste gen PS5-spil, som de var beregnet til at blive set.
  • De første to ‘Klar til PlayStation 5’ tv’er er Sonys X900H 4K HDR Full Array LED (som starter ved $ 999) og Z8H 8K HDR Full Array LED (der starter ved $ 5.999).
  • Forudbestillinger til Sonys PS5 ryktes at begynde i august forud for en udgivelsesdato i november.

Du kan ikke forhåndsbestille en PS5 endnu, men den første officielle ‘Ready for PlayStation 5’ -tv-apparater er allerede på markedet. Onsdag meddelte Sony Electronics, at den havde oprettet en ny ‘Ready for PlayStation 5’-tagline i samarbejde med Sony Interactive Entertainment for at gøre det let for fremtidige PS5-ejere at bestemme, hvilke tv’er der vil være i stand til at drage fuld fordel af den næste gen-konsol specifikationer og funktioner, når den lancerer denne feriesæson.

I en pressemeddelelse afslørede Sony, at X900H 4K HDR Full Array LED og Z8H 8K HDR Full Array LED modeller er de første tv’er, der bærer tagline. Ifølge Sony viser X900H “gameplay-billeder i op til 4K-opløsning ved 120 fps med et meget lavt input-forsinkelse på 7,2ms,” mens Z8H “er i stand til at vise utroligt detaljerede 8K-opløsningsbilleder, mens den også viser 4K-opløsnings-gameplay-billeder på superglat 120 fps. ”

Hvis du er i markedet for et nyt tv og planlægger at købe PS5 dette efterår, her er listerne for begge tv’er:

  • X900H 4K HDR Full Array LED: $ 998
  • Z8H 8K HDR Full Array LED: $ 5.998

Ud over at være top-of-the-line fjernsyn har X900H og Z8H også en Game Mode “som giver brugerne mulighed for automatisk at spille spil på PS5 med lav latenstid.” Med spiltilstand kan du desuden vække dit tv og din PS5 på samme tid med din DualSense-controller eller styre din PS5 vha. Tv-fjernbetjeningen.

Læs også  iOS 14 beta 5 nu tilgængelig til download for udviklere
Artiklen forsætter under annoncen

Her er, hvad vi lærte om PS5’s specifikationer under Road to PS5 live stream tidligere i år:

PS5 har en CPU med 8x Zen 2-kerner ved 3,5 GHz, en GPU, der er i stand til 10,28 TFLOP, 36 CU ved 2,23 GHz, brugerdefineret RDNA 2 GPU-arkitektur, 16 GB GDDR6 RAM, 448 GB / s hukommelsesbåndbredde og en brugerdefineret 825 GB SSD. Det vil også have et 4K UHD Blu-ray-drev og en NVMe SSD-slot til udvidelig lagring.

Der er stadig masser, som vi ikke kender til PS5, men Sony har stadig masser at fortælle os, før konsollen går op til forudbestilling. Vi ved ikke, hvor meget det koster, hvornår det vil være i butikshylder, eller endda hvordan operativsystemet ser ud, når konsollen starter op. Forhåbentlig får vi nogle af disse svar inden udgangen af ​​august.