Sony afslørede netop designet af PS5-spilbokse

Sony afslørede netop designet af PS5-spilbokse

14. juli 2020 0 Af Mathias
  • Sony afslørede designet til detailkasserne med PS5-spil på torsdag.
  • Med PS5 Digital Edition, mange PS5-ejere vil aldrig nogensinde købe en fysisk kopi af et spil denne generation, hvilket muligvis kan forklare, hvorfor boksekunsten ikke er særlig unik.
  • ) Sony ryktes at forberede en State of Play-præsentation til august for at afsløre flere spil.

Efter måneder med radiostilladelse åbnede Sony endelig oversvømmelsesportene sidste måned under sin Future of Gaming-begivenhed. Ikke kun fik vi se snesevis af PlayStation 5-spil i aktion for allerførste gang, men vi blev også introduceret til selve PS5 sammen med den tilsvarende Digital Edition, der mangler et diskdrev.

PS5 Digital Edition vil sandsynligvis være billigere end standardmodellen, men med hvordan meget salg af digitale spil er vokset i løbet af de seneste år, mange forbrugere er ligeglad med et diskdrev hverken. Når det er sagt, hvis du køber en PS5 Digital Edition, vil du gå glip af de plastkasser, der har haft spildiske i årtier. Torsdag gav Sony os vores første glimt af, hvordan disse kasser vil se ud til PS5-spil.

Artiklen forsætter under annoncen

“En hurtig opdatering til vores fans – her er dit første blik på boksekunsten til PS5-spil, du ser på butikshylder denne ferie, med Marvel Super Hero Miles Morales i hovedrollen,” skriver SIE-indholdshoved Sid Shuman:

Billedkilde: Sony

Artiklen forsætter under annoncen

Sony stred bestemt ikke for langt fra det velkendte design af PS3- og PS4-kasserne, der ser praktisk taget identiske ud med disse kasser , spar til den hvide stribe øverst i boksen (det var sort til PS3-spil og blåt til PS4-spil). Det er ikke et specielt provokerende eller unikt design, men det får jobbet gjort, og de fleste af os har sandsynligvis ikke mange af disse kasser, der forer vores hylder i de kommende år alligevel.

Læs også  Google Fotos afslutter gratis ubegrænset lagerplads den 1. juni 2021

Efter at have losset mere end to dusin trailere og meddelelser i juni, har Sony ikke rigtig haft meget at sige om PS5, men nylige rapporter afslører, at virksomheden forbereder en State of Play live stream præsentation for august. I henhold til Eurogamer’s Tom Phillips, Sony “holdt ganske smart tilbage nogle ting tilbage på sin PS5-afsløringsbegivenhed for at få et svar til Microsofts Xbox Games Showcase, der er planlagt til den 23. juli.

Se design af PS5-bokse og boksekunst til Marvel’s Spider-Man: Miles Morales er en sjov behandler, men der er mere presserende bekymringer, når det kommer til uløste mysterier om PS5. Vi ved stadig ikke, hvor meget det vil koste, hvis det kan spille PS1, PS2 eller PS3-spil, hvilke spil der vil være tilgængelige på lanceringsdagen eller hvordan brugergrænsefladen ser ud. Vi ved, at det kommer ud denne feriesæson, så resten skal snart komme.

Artiklen forsætter under annoncen