Se Ubisoft Forward september live stream lige her

Se Ubisoft Forward september live stream lige her

12. september 2020 0 Af Mathias
  • Ubisoft Forward begynder kl. 12 PT / 15:00 ET torsdag den 10. september.
  • Ubisoft siger, at begivenheden vil fokusere på Watch Dogs: Legion , Hyper Scape , Rainbow Six Siege , og Udødelige Fenyx Rising samt “endnu ikke afslørede overraskelser.”
  • Vi ved, at Ubisofts piratspil Skull & Bones ikke vil være til begivenheden.

Ubisoft har mildt sagt en tumultende 2020. På den ene side er spilstudiet oprettet til at hjælpe med at starte den næste generation af konsoller med lanceringen af to store titler i efteråret: Assassin’s Creed Valhalla og Vagthunde: Legion . På den anden side har påstande om forseelse og misbrug rystet studiet til sin kerne, idet flere højtstående ledere forlod og blev fyret som et resultat af oprøret fra nuværende og tidligere medarbejdere.

Ubisoft kunne ikke løse noget af dette i løbet af dets første Fremadrettet begivenhed tidligere på sommeren og fremkaldte endnu mere frustration fra dem, der var involveret i skandaler og fans af virksomheden, der ønskede at se det tage ansvar og kortlægge en ny vej … godt fremad. Ubisoft ville ikke begå den samme fejl to gange, så lige før den anden fremadrettet begivenhed på torsdag udsendte Ubisoft en videoundskyldning på Twitter … som tilsyneladende ikke vil blive inkluderet i den nye fremadpræsentation, der streamer klokken 12. PT / 15:00 ET. Og så fortsætter rutsjebanen.

Du kan se Ubisoft Forward september-stream live øverst i dette indlæg.

Artiklen forsætter under annoncen

Hvad selve arrangementet angår, siger Ubisoft, at det planlægger at dele nye oplysninger om Watch Dogs: Legion , Hyper Scape , Rainbow Six Siege og Udødelige Fenyx Rising (tidligere kaldet Gods & Monsters ). Der vil også være et par “endnu ikke afslørede overraskelser”, som sandsynligvis vil omfatte en genindspilning af Prince of Persia: The Sands of Time . Rygter om en genindspilning af den populære action-platformspiller fra 2003 har svævet rundt i flere måneder, men lækkede billeder, der bekræfter spillets eksistens, begyndte at dukke op online i denne uge, så vi kan næsten alle garantere, at det vil være til stede på showet.

Læs også  Dette kan være den første Samsung-telefon med et kamera under skærmen

I sit blogindlæg om begivenheden nævnte Ubisoft ikke Assassin’s Creed Valhalla , Beyond Good and Evil 2 eller Far Cry 6 , hvilket enten betyder, at de vil blive henvist til en separat begivenhed, eller nogle af dem vil blive inkluderet i de “overraskelser”, som Ubisoft nævnte. Det har været aldre siden vi har fået en betydelig opdatering af Beyond Good and Evil 2 , så dette kan være et godt tidspunkt at i det mindste bekræfte, at der sker fremskridt lavet.

Artiklen forsætter under annoncen

Hvad angår Skull & Bones , det pirat-tema-spil, som Ubisoft annoncerede for et par år siden, ved vi med sikkerhed, at det ikke vil være til stede, som teamet, der arbejder på det, forklarede i et blogindlæg i denne uge, at “produktion på Skull & Bones har været i fuld gang med en ny vision.” Vi hører mere næste år.